Citibank Romania are un nou director general

Vineri, 23 Februarie 2007, ora 09:27
2349 citiri

Citibank Romania are un nou director general, Shahmir Khaliq, informeaza un comunicat al bancii.

Shahmir si-a inceput cariera in Citi Pakistan, in 1991, si, in ultimii ani, a ocupat diferite pozitii de senior manager in cadrul diviziei de Corporate and Investment Bank din Citi Pakistan, Citi Belgia si Citi UK. Shahmir este absolvent al London School of Economics si London Business School, cu specializari in economie si finante. De asemenea, detine un MBA acordat de Universitatea din Karachi.

In functiile de directori generali adjuncti au fost numiti de Adela Radulescu, Cristela Georgescu, Florin Petrescu si Corina Motoc.
Citi este prezent in Romania incepand din 1996, prin Citibank Romania SA. Institutia financiara furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice.

Citibank Romania detine in prezent opt sucursale destinate in principal clientilor persoane juridice si 31 agentii CitiFinancial, prin care furnizeaza credite persoanelor fizice. CitiFinancial isi deserveste clientii si prin cei 500 de agenti de vanzari directe din 31 de centre situate in intreaga tara.

Citi este cea mai importanta companie internationala de servicii financiare, care detine 200 de milioane de conturi de clienti in peste 100 de tari din lume si furnizeaza persoanelor fizice, companiilor, guvernelor si institutiilor o gama larga de produse si servicii financiare, inclusiv credite si servicii bancare, activitati bancare si de investitii pentru companii, asigurari, garantii bancare si managementul investitiilor.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)