CitiFinancial deschide cea de-a 66 a unitate, la Cluj-Napoca

Joi, 15 Martie 2007, ora 11:38
1318 citiri

CitiFinancial, divizia de creditare persoane fizice a Citibank Romania SA, a anuntat intr-un comunicat de presa, deschiderea celei de-a 66 a unitati, la Cluj-Napoca, moment ce finalizeaza implementarea strategiei de a lansa 11 noi centre de vanzari directe in primul trimestru din 2007.

La acest moment, CitiFinancial are 35 de centre de vanzari directe si 31 de agentii ce acopera intreaga tara. Pe parcursul ultimului an, CitiFinancial aproape si-a triplat numarul de agentii, pornind de la cele 11 pe care le avea la inceputul lui 2006.

"Expansiunea CitiFinancial are doi piloni importanti - agentiile si centrele de vanzari directe, ambele promovand strategia noastra de retail definita de concepte precum convenienta, accesibilitatea si flexibilitatea. Agentiile CitiFinancial le ofera clientilor posibilitatea de a primi imprumutul in aceeasi zi cu depunerea cererii. Iar centrele de vanzari directe ofera consiliere financiara si asistenta in completarea formularelor. Aceste servicii sunt furnizate atat in centrele de vanzari directe CitiFinancial, cat si la o alta locatie preferata de client - fie ca este birou sau acasa la acesta", spune John Hays, CitiFinancial Country Business Manager.

Cele 11 centre de vanzari directe CitiFinancial care s-au deschis de la inceputul lui 2007 sunt localizate in Alexandria, Bistrita, Calarasi, Vaslui, Craiova, Deva, Galati, Giurgiu, Ramnicu Valcea, Resita si Cluj-Napoca.

In 2006, CitiFinancial a lansat 20 de noi agentii, localizate in Bucuresti si in alte orase din tara, precum si 5 centre de vanzari directe in Targoviste, Ploiesti, Targu Jiu, Iasi si Slobozia.


Bloombiz