Detinatorii Citi Credit Card pot intra gratuit la muzee

Marti, 11 Mai 2010, ora 16:15
1920 citiri
Detinatorii Citi Credit Card pot intra gratuit la muzee

Detinatorii Citi Credit Card beneficiaza de un nou avantaj inedit: posibilitatea de a vizita gratuit cele mai importante muzee din Romania.

O premiera pe piata de produse si servicii bancare din Romania, acest beneficiu are la baza parteneriatul dintre Citibank Romania si Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

Fiecare detinator de card de credit Citi se poate bucura de acest beneficiu oricand, numarul de intrari fiind nelimitat.

Mai mult, la fiecare vizita la muzeu, detinatorii Citi Credit Card Classic pot beneficia de intrare gratuita pentru inca o persoana, iar detinatorii Citi Credit Card Gold beneficiaza de intrare gratuita pentru inca doua persoane.

Ministrul Culturii si Patrimoniului National, Kelemen Hunor crede ca este o initiativa demna de urmat prin care se incurajeaza consumul cultural.

"Toate demersurile care au ca scop popularizarea culturii, vor beneficia de sprijin din partea Ministerului. Valorile din muzeele Romaniei merita o astfel de reclama si sper ca acest gest sa inspire si alti agenti economici, fiind o investitie nobila in valorile spirituale" - a declarat ministrul despre proiectul Citibank Romania.

Adrian Vlase, Director Departament Carduri la Citibank Romania, a declarat: "Avem deja o traditie de a ne surpinde in permanenta clientii prin oferte inovatoare.

Acest parteneriat cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National si cu Compania de Administrare a Domeniului Bran reprezinta o premiera in peisajul bancar romanesc si certifica inca o data angajamentul Citi fata de piata locala si fata de clientii nostri.

De asemenea, prin acest parteneriat dorim sa incurajam aprecierea culturii autentice din Romania".

Muzeele incluse in acest program sunt:

• in Bucuresti: Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul National de Arta Contemporana al Romaniei, Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Muzeul National al Satului " Dimitrie Gusti ", Muzeul National al Taranului Roman, Muzeul National de Istorie Naturala " Grigore Antipa ", Muzeul de Arta "Vasile Grigore - pictor si colectionar » si Muzeul National "George Enescu";

• in Cluj-Napoca: Muzeul National de Istorie a Transilvaniei;

• in Iasi: Complexul Muzeal National "Moldova";

• in Sibiu: Muzeul National "Brukenthal";

• in Sinaia: Muzeul National Peles;

• in Bran: Muzeul National "Bran".

De asemenea, in parteneriat cu Compania de Administrare a Domeniului Bran, Citibank Romania ofera detinatorilor Citi Credit Card intrari libere si la Castelul Bran, in aceleasi conditii ca in cazul parteneriatului cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#detinatori, #citi credit card, #intrare muze , #stiri Citibank