Dracula Park ajunge la Bursa din 2010

Joi, 08 Octombrie 2009, ora 11:16
2538 citiri
Dracula Park ajunge la Bursa din 2010

Adrian Nastase si Cozmin Gusa se numara printre cei 14.000 de romani care au cumparat, in 2001, actiuni de 107 miliarde de lei vechi (10,7 milioane de lei noi) la compania Dracula Park. Coca-Cola si Brau Union au investit de asemenea miliarde de lei vechi in firma Dracula Park. 

Adrian Nastase a investit 100 milioane de lei vechi, in timp ce Cozmin Gusa a investit 50 de milioane lei vechi in compania Dracula Park. Firma a mai primit cate 15 miliarde de lei vechi de la Coca Cola si Brau Union, si a obtinut chiar profit, dupa ce o parte din banii actionarilor au fost investiti in 2007 in actiuni pe bursa la Transelectrica si la SIF-uri, scrie Cotidianul.

"In ultimii ani, Dracula Park a avut pro­fit, dar nu am acordat dividende ac­tionarilor deoarece Adunarea Generala a Actionarilor a hotarat ca banii sa ramana la dispozitia societatii pentru recapitalizare. Oricum nu este vorba despre o suma mare de bani", spune directorul companiei Dracula Park, Sorin Marica.

Cu suma ramasa, Dracula Park SRL a cumparat acum anul trecut un teren in Brasov, pentru 110.000 euro, unde va construi o pensiune agroturistica.

Anul viitor, Dracula Park va fi listata la Bursa, oficialii firmei amanand listarea preconizata pentru 2009, din cauza declinurilor reptetate pe care le-au suferit indicii. 

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#bursa, #dracula, #investitii, #miliarde, #nastase, #park , #stiri Coca-Cola