Pepsi anticipeaza cresterea profitului cu un ritm de doua cifre in 2010-2012

Marti, 02 Martie 2010, ora 09:21
1791 citiri
Pepsi anticipeaza cresterea profitului cu un ritm de doua cifre in 2010-2012

PepsiCo anticipeaza o crestere a profitului cu un ritm de doua cifre in intervalul 2010-2012 si considera ca renuntarea la sistemul imbuteliatorilor independenti in Statele Unite marcheaza o noua era in industria bauturilor racoritoare, transmite Reuters, citat de NewsIn.

Al doilea mare producator de bauturi racoritoare la nivel mondial a finalizat, vineri, preluarea companiilor de imbuteliere Pepsi Bottling Group si PepsiAmericas, relateaza Mediafax.

Pentru 2010, PepsiCo anticipeaza cresterea profitului pe actiune cu 11%-13%, de la 3,71 dolari in 2009, la un curs valutar constant.

Liderul mondial Coca-Cola a surprins pietele, saptamana trecuta, cu un anunt privind achizitia operatiunilor din SUA ale companiei de imbuteliere Coca-Cola Enterprises.

Preluarea imbuteliatorilor permite distributia mai rapida a produselor la retailerii importanti si reducerea costurilor si va conferi atat PepsiCo si Coca-Cola mai multa flexibilitate. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#pepsi, # profit, # ritm, # cifre , #stiri Coca-Cola