tIMOn aduce locuinte cu 10% mai ieftine

Miercuri, 03 Octombrie 2007, ora 23:14
1152 citiri

Companiile de afaceri imobiliare prezente la Targului Imobiliar National, tIMOn, in perioada 3-7 octombrie, ofera reduceri de pana la 10% si locuri de parcare gratuit pentru cei care achizitioneaza o locuinta intr-un ansamblu rezidential nou scos la vanzare."Oferta de preturi actuala este asemnatoare la mai multe companii dezvoltatoare de locuinte din piata si de aceea fiecare trebuie sa aduca ceva in plus. In timp ce o parte dintre acestia ofera reduceri de pret, unii aleg sa vanda apartamentele mobilate, iar altii dau ca bonus locul de parcare gratuit", sustin organizatorii Targului Imobiliar National.

Cele mai mari reduceri ajung la 10% din valoarea locuintei, insa cei mai multi clienti s-au orientat catre cei care ofera locul de parcare gratuit in cadrul ansamblului rezidential. "Am ales ca in perioada targului sa dam clientilor sansa de a achizitiona un apartament la un pret promotional, dar si locul de parcare gratuit", au declarat reprezentantii agenteiei Kadna, promoterii complexului rezidential Floare de Colt din apropierea Castelului Bran.

In acelasi timp cei care se intereseaza de a achizitiona o locuinta in nord-estul Bucurestiului, in complexul rezidential News Star Residence au un discount de 2% din pret pe toata perioada targului.

Reduceri ofera si Triumf Construct, care la achizitionarea unei locuinte din cadrul ansamblului Golden House cu peste 100 de locuinte, scad 3% din pretul apartamentului in perioada targului. Compania Comnord, care investeste circa 39 milioane euro intr-un complex de 430 de locuinte in cartierul Militari, ofera clientilor locul de parcare inclus in pretul de vanzare al apartamentelor.

Organizatorii Targului Imobiliar asteapta vanzari ale expozantilor de peste 15 milioane de euro, dintr-un total de peste un miliard de euro cat reprezinta valoarea tuturor celor 100 de proiecte expuse. Targul este organizat de compania Admedia Consulta si se desfasoara in perioada 3-7 octombrie in complexul Wold Trade Center Bucuresti.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <ahref=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.