Astra Asigurari isi schimba conducerea. Vezi cine preia functia

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 16:48
1861 citiri
Astra Asigurari isi schimba conducerea. Vezi cine preia functia

Radu Mustatea, presedintele directoratului Astra Asigurari, se retrage de la sefia liderului pietei de profil din Romania. Conducerea companiei va fi preluata, de la 1 ianuarie 2012, de catre Alexander Adamescu, fiul lui Grigore Adamescu, presedintele Consiliului de Supraveghere, a anuntat luni compania.

"Radu Mustatea, presedintele directoratului Astra Asigurari, se va retrage, la inceputul anului viitor, din functia pe care o ocupa. La baza retragerii stau expirarea mandatului de management (cinci ani) si dorinta de a se lansa in antreprenoriat", se arata intr-un comunicat remis Business24.

"Consider ca este cel mai potrivit moment pentru a ma implica in proiecte personale, pe care le am in vedere de ceva vreme si care solicita efortul meu 100%", a declarat Radu Mustatea.

Dan Grigore Adamescu, presedintele Consiliului de Supraveghere, sustine ca ii respecta dorinta acestuia. Totodata, conducerea companiei va fi preluata de fiul acestuia, Alexander Adamescu, vicepresedinte al Consiliului de Supraveghere.

Radu Mustatea este presedintele directoratului Astra Asigurari din anul 2006. Acesta si-a inceput cariera in industria asigurarilor la compania Ardaf. Dupa ce a parasit compania, Radu Mustatea s-a alaturat echipei de management a companiei AGI Romania, unde a ocupat si functia de director general din 2002.

Astra Asigurari a inregistrat un profit net de 78 milioane lei in primele noua luni din acest an, in crestere de 4,3 ori fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Volumul primelor brute subscrise totale nete de anulari directe si primiri in reasigurare (viata si non-viata) inregistrate de companie dupa primele noua luni se ridica la 870,44 milioane lei, in crestere cu 3,5% fata de finele trimestrului III 2010, din care 855,08 milioane lei reprezinta volumul primelor brute subscrise la asigurari generale.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Astra Asigurari director, #conducere companie Mustatea, #schimbare conducere Astra , #Actionari