Mai multe active Termoelectrica au fost vandute pentru 13,8 milioane de euro

Miercuri, 30 Iulie 2014, ora 08:32
1717 citiri
Mai multe active Termoelectrica au fost vandute pentru 13,8 milioane de euro

Mai multe active ale Termoelectrica, care includ centrala termoelectrica Doicesti si statia intermediara de comprimare din comuna Aninoasa (judetul Dambovita), au fost vandute unei firme cu actionariat din Cehia la pretul de 60,89 milioane lei (13,8 milioane euro).

"Activul, format din centrala termoelectrica Doicesti (judetul Dambovita), statia intermediara de comprimare din comuna Aninoasa (judetul Dambovita), un apartament de serviciu, situat in municipiul Targoviste (judetul Dambovita) si imobile de tip rezidential si club, situate in comuna Moroeni (judetul Dambovita), a fost vandut cu respectarea legislatiei in vigoare, privind privatizarea societatilor comerciale si a prevederilor dosarului de prezentare aprobat de Directia Generala Privatizare si Administrare a Participatiilor Statului in Energie din cadrul Departamentului pentru Energie al Guvernului Romaniei", se arata intr-un comunicat al lichidatorului companiei, Musat & Asociatii Restructuring & Insolvency.

Respectivele active au fost adjudecate la pretul de 60,89 milioane lei, fara TVA, de firma European Energy Communications SRL.

Potrivit datelor de la Registrul Comertului, firma cumparatoare este detinuta de European Communications SRO, inregistrata in Cehia (80%) si doua persoane fizice, Ion Cebuc (6,67%) si Ioan Liviu Popescu (13,33%). Administratorul European Energy Communications este Lysenko Tamara, cu cetatenie ucraineana.

Termoelectrica a intrat in procedura de dizolvare si lichidare voluntara in urma unei hotarari a actionarilor din 12 martie 2013.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#active Termoelectrica, #centrala termoelectrica Doicesti , #Actionari