Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cardurile de masa Cheque Dejeuner contribuie la sanatatea si motivarea angajatilor

Cardurile de masa Cheque Dejeuner contribuie la sanatatea si motivarea angajatilor
Beneficiile extra-salariale de tipul tichetelor de masa cresc motivatia angajatilor, ii fac sa se simta importanti si in final mai atasati si fideli companiei unde lucreaza. In plus, le cresc puterea de cumparare si ii ajuta sa aiba un stil de viata sanatos cu mese regulate chiar si in timpul orelor de munca.

Tichetele de masa sunt disponibile si in format electronic, implementarea sistemului si utilizarea lor fiind deopotriva la fel de simple si eficiente.

Optiunea pentru cardurile de masa Cheque Dejeuner va insemna pentru angajatori aceleasi beneficii fiscale, cu 0 taxe social-salariale si deductibilitate la plata impozitului pe profit.

In cazul unei cresteri salariale sub forma tichetelor de masa electronice, angajatorii vor avea un cost cu 40% mai mic fata de aceeasi suma acordata in bani.

Pentru angajatori, gestionarea sistemului este extrem de simpla prin comanda cardurilor odata la 4 ani si posibilitatea alimentarii acestora 24/7 prin platforma online.

Cardurile de masa Cheque Dejeuner sunt acceptate in toate marile retele comerciale si pot fi folosite deopotriva in restaurantele, fast-food-urile si companiile de catering afiliate Up Romania.

Beneficiarii vor avea la dispozitie aplicatia mobila Card UpRomania, platforma online www.chequeonline.ro si serviciul SMS prin care acestia isi vor putea monitoriza tranzactiile si soldul.

Prin aplicatia mobila, utilizatorii vor avea informatii legate de diverse oferte propuse de parteneri si isi vor putea configura traseul pana in magazinele partenerilor afiliati.

Pentru angajati, cardurile de masa simplifica platile, atat prin tehnologia contactless, cat si prin optiunea platilor fractionate.

Up Romania, noua identitate a Cheque Dejeuner, face parte din Grupul Up, o companie internationala, independenta si solida care este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe www.upromania.ro si comanda cardurile de masa Cheque Dejeuner pentru salariatii tai!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 975 ori
Citeste mai multe desprecard bonuri masa tichete masa card