Compania Casa Noastra mizeaza in 2008 pe afaceri de 33 mil. euro

Luni, 10 Martie 2008, ora 12:30
1283 citiri
Compania Casa Noastra mizeaza in 2008 pe afaceri de 33 mil. euro

Compania Casa Noastra, producator de sisteme de ferestre si usi din PVC cu geam termoizolant din Romania, estimeaza anul acesta o cifra de afaceri de 33 milioane euro, in crestere cu 50% fata de 2007 cand a realizat afaceri de 22 milioane euro, au anuntat reprezentantii firmei. Producatorul de sisteme de ferestre si usi din PVC cu geam termoizolant a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 22 milioane euro, reprezentand o crestere de circa 80% fata de anul 2006, cand cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la valoarea de 12,3 milioane euro. Pentru anul 2008, compania estimeaza o cifra de afaceri de 33 milioane euro, in  crestere cu 50% fata de 2007 si si-a propus cresterea numarului de angajati si extinderea retelei de distributie la 95 de magazine de prezentare.


Casa Noastra dispune in acest moment de o retea de 72 de magazine - 49 de magazine proprii si 23 de magazine ale distribuitorilor autorizati - in 37 de orase din tara, printre care: Bucuresti, Brasov, Craiova, Constanta, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Timisoara, etc.


Ca urmare a unui proiect investitional de peste 45 de milioane euro derulat pe o suprafata de teren de 170.000 mp situata in localitatea Pielesti, la cinci km de orasul Craiova, compania va dezvolta pana la finalul anului 2010 una dintre cele mai mari capacitati de productie de sisteme de ferestre si usi termoizolante din PVC din Sud-Estul Europei.


Investitia consta in constructia a patru noi hale de productie, doua pentru sisteme de usi si ferestre din PVC cu o suprafata totala de 11.700 mp si doua hale destinate productiei de geam termoizolant si sticle speciale cu o suprafata totala de 11.500 mp.


Compania are in prezent un numar de 715 angajati, urmand ca dupa finalizarea planului investitional propus numarul de angajati sa creasca pana la cca 1.700.


Investitia include si achizitionarea de noi utilaje pentru cele patru hale, constructia unor spatii de depozitare si operatiuni conexe cu o suprafata totala de 7.000 mp, precum si constructia unui sediu administrativ, un bloc de birouri parter plus patru etaje cu o suprafata totala de 3.600 mp. In urma finalizarii planului investitional propus, compania va dezvolta o capacitate de productie de circa 3.000 de ferestre si usi pe zi.


Compania a fost infiintata in anul 1995, are capital in totalitate romanesc, iar prin intermediul echipei sale de profesionisti si prin calitatea lucrarilor s-a impus ca punct de referinta pe piata de profil din Romania. De asemenea compania are peste 230.000 de clienti, persoane fizice si juridice. Principalii parteneri ai companiei sunt: Veka AG Germania - furnizor de profile PVC,  Roto Frank AG Germania - furnizor de feronerie si  Guardian SUA - furnizor de sticla.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...