Cu tichetele cadou Cadhoc, salariatii vor fi fericiti de Paste

Miercuri, 05 Aprilie 2017, ora 17:00
1502 citiri
Cu tichetele cadou Cadhoc, salariatii vor fi fericiti de Paste

Iti doresti sa faci o surpriza angajatilor de Paste si in acelasi timp sa inlaturi efortul de cautare, achizitionare si stocare a cadourilor? Up Romania iti propune o solutie care va avea deopotriva impactul scontat asupra salariatilor si iti va salva tie timp si resurse.

Comandand tichete cadou Cadhoc de la Up Romania, angajatii tai isi vor putea cumpara bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, servicii de turism din peste 55.000 de magazine din intreaga tara.

Click aici pentru a consulta harta magazinelor partenere din orasul tau.

Ofera de acest Paste tichetele cadou Cadhoc si vei beneficia de scutire de contributii patronale si salariale si impozit pe venit, in limita a 150 de lei de persoana pentru toti angajatii, inclusiv pentru copiii minori ai acestora.

Up Romania, noua identitate a Cheque Dejeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe www.upromania.ro si comanda de Paste tichete cadou pentru salariatii tai! Toate comenzile achitate in perioada 20 martie si 14 aprilie intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 premii oferite de Up Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#tichete cadou Paste , #Angajati