Da-ti valoare! Cum te pregatesti eficient pentru un interviu de angajare castigator

Luni, 07 Mai 2018, ora 16:45
3211 citiri
Da-ti valoare! Cum te pregatesti eficient pentru un interviu de angajare castigator
Foto: job360.ro

Viitorul tau, calitatea vietii tale sunt preocupari concrete, nu doar teme de discutii generale, la cafea. Lumea avanseaza tehnologic, mutatii in plan social te dezorienteaza, ai momente cand ai dori sa schimbi total domeniul in care activezi sau in care ai studiat si multe zile in care fugi de tine si nici nu vrei sa te gandesti la dificultatile unei schimbari oricat de mici.

Trebuie sa iti dai valoare daca iti pasa de tine. Trebuie sa iti dai valoare si daca iti pasa si de cei din jurul tau, pentru ca ii ajuti sa te poata aprecia la maximum de potential.

Un mod rapid de a gasi ceea ce poti valoriza in tine, cum sa te prezinti pe tine celorlalti, spre ce sa te indrepti, este testarea cu 3Angle, un test inovativ, intuitiv, o oglinda corecta in care vrei sa te privesti.

Rezultatul testului te ajuta imediat sa folosesti optim comportamentul tau natural, vectorii tai de forta, dar si sa iti cunosti si controlezi slabiciunile, umbra ta. Iti prezinta domeniile de activitate in care ai simti implinire.

Cand vrei un job mai bun, te gandesti la activitate mai putin stresanta, un manager mai bun, salariu mai mare, sa fii mai aproape de casa, beneficii in pachetul oferit de angajator, si, desigur, te gandesti cum sa faci sa convingi, cum sa faci sa obtii o viata mai buna privind prin prisma a tot ce aduce un nou job.

Cauti ofertele angajatorilor, alegi, aplici, esti chemat la interviu.

Ce spui in timpul interviurilor trebuie sa fie onest, in linie cu ce ai prezentat in CV si cu cerintele jobului, dar si interesant pentru interlocutorul tau, fie ca este un profesionist in resurse umane, fie ca iti face impresia unui novice in domeniu.

Inca de la faza in care cauti ofertele angajatorilor iti pui intrebarea cea mai relevanta: "Ce ar fi cel mai bun pentru mine?". Crezi ca stii, pentru ca ai o diploma, pentru ca ai o experienta profesionala, pentru ca ai analizat niste situatii concrete din contextul tau de viata, pentru ca te cunosti. Oare chiar stii?

Foloseste rezultatul testului 3Angle pentru a alege un job care se potriveste, pentru a avea cele mai relevante cuvinte cand te prezinti la interviu.

Conform studiului Marketizator (Omniconvert) 80,2% dintre primii 702 care au facut testul 3Angle s-au recunoscut in profilul dat, cu o nota intre 8 si 10 (1 deloc - 10 in totalitate). Pana in aprilie 2018 peste 47000 si-au facut testul 3Angle si aproape 5500 testul EU360, pe site-ul job360.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#job360 ro, #pregatire interviu angajare , #Angajati