Declaratiile la CAS, depuse pana la 27 ianuarie

Marti, 18 Ianuarie 2011, ora 00:04
2113 citiri
Declaratiile la CAS, depuse pana la 27 ianuarie

Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) anunta angajatorii ca data limita pana la care se pot depune declaratiile pentru FNUASS este 27 ianuarie, indiferent de modalitatea de transmitere a documentelor, potrivit Mediafax.

CASMB informeaza, luni ca, in urma numarului mare de angajatori care au ajuns luni, la ghisee, conducerea institutiei a sistat accesul acestora in cladire cu jumatate de ora inaintea incheierii programului de lucru cu publicul, timp in care angajatii Casei au preluat declaratiile celor peste 70 de angajatori care asteptau la biroul de specialitate.

Dupa incheierea programului de lucru cu publicul, respectiv ora 14.30, angajatii biroului de specialitate au inceput procesarea atat a declaratiilor primite prin posta, cat si a celor depuse la ghiseu in intervalul 10 - 17 ianuarie 2011, deoarece saptamana trecuta activitatea informatizata a Sistemului Informatic Unic Integrat (SIUI) a fost suspendata.

"Declaratiile de sanatate si concedii medicale pot fi transmise ca si pana acum prin posta, cu confirmare de primire, la adresa Str. Gheorghe Titeica nr. 142, sector 2, Bucuresti", precizeaza comunicatul CASMB.

Casa de asigurari bucuresteana precizeaza insa ca, indiferent de modalitatea de transmitere a documentelor, data limita pana la care angajatorii pot depune declaratiile este 27 ianuarie.

Totodata, CASMB arata ca activitatile legate de plata contributiei de sanatate si eliberarea adeverintei de asigurat care au fost suspendate in 13 ianuarie, ca urmare a problemelor aparute in sistemul informatic, au decurs normal, luni.

"Toate solicitarile persoanelor care s-au prezentat la birourile de specialitate au fost rezolvate in timpul programului de lucru cu publicul. Derularea in conditii optime a activitatii de plata a contributiei de sanatate a fost posibila si datorita deciziei CASMB de a suplimenta cu 50% personalul de specialitate de la ghiseu", a precizat sursa citata.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#CAS, #asigurari de sanatate, #declartii, #impozite, #angajatori , #Angajati