Firmele straine din Romania, optimiste in privinta evolutiei afacerilor in Q2

Joi, 17 Mai 2007, ora 15:06
998 citiri

Mai mult de jumatate dintre companiile internationale care opereaza in Romania estimeaza, pentru al doilea trimestru (Q2), avansul investitiilor si imbunatatirea situatiei lor financiare, precum si cresterea numarului de angajati, potrivit barometrului realizat de firma de consultanta KPMG Romania.

Numarul investitorilor straini care privesc cu optimism activitatea lor din Romania, in perioada aprilie-iunie, este comparabil cu cel din primul trimestru, circa 70% dintre respondenti avand o perceptie pozitiva asupra evolutiei acestui indicator.

Studiul este realizat de KPMG pentru 100 de companii internationale care activeaza pe piata romaneasca.

Compania de consultanta intentioneaza sa repete acest studiu in fiecare trimestru pentru a prezenta nivelul de incredere al investitorilor in mediul romanesc de afaceri.

Bloombiz

(Sursa: Mediafax)

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...