Internship in Romania: Cat platesc si ce beneficii ofera greii din industrie

Marti, 02 Iulie 2013, ora 09:50
2076 citiri
Internship in Romania: Cat platesc si ce beneficii ofera greii din industrie
Sursa foto: www.romaniapozitiva.ro

Companii mari din Romania ofera in fiecare an studentilor meritosi posibilitatea de a dobandi abilitati practice vitale intr-o piata a muncii tot mai competitiva la nivelul elitelor din orice domeniu, in timp ce angajatorii pot descoperi talente reale pe care sa le pastreze in echipa.

Cerintele lor pentru candidatul la un program de internship nu sunt neinsemnate. Studentii trebuie sa demonstreze ca au avut rezultate deosebite in timpul anilor de studiu, sa cunoasca foarte bine cel putin o limba straina, sa aiba cunostinte excelente de operare PC etc.

Carpatcement Holding, unul dintre cei mai importanti producatori de ciment din Romania si parte a grupului german HeidelbergCement, a lansat un program de internship pentru studentii din anii terminali sau master, cu posibilitatea de angajare pe o perioada de trei luni, in baza unui contract individual de munca. Astfel, studentii sunt recompensati financiar pentru activitatea desfasurata in cadrul companiei.

"Salariile pe care le platim pentru participantii la aceste programe pornesc de la 1.700 lei brut/luna", a precizat Eliza Udoi, director resurse umane Carpatcement, pentru Ziare.com.

In cadrul programului Internship Carpatcement, studentii cu rezultate deosebite in timpul anilor de studiu se pot angaja pe durata vacantei de vara intr-unul din urmatoarele domenii: achizitii, contabilitate, inginerie mecanica, inginerie miniera/geologie, inginerie de proces/tehnologia cimentului, calitate si protectia mediului.

Cititi continuarea articolului pe Ziare.com

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#internship platit, #practica firme Romania, #internship Dacia, #internship Siveco Carpatcement , #Angajati