Nokia Romania are un nou director, Marcus Storkel

Joi, 08 Decembrie 2011, ora 16:25
1332 citiri
Nokia Romania are un nou director, Marcus Storkel

Conducerea Nokia Romania va fi preluata de la 1 ianuarie de catre seful Nokia Ungaria, Marcus Storkel, care il va inlocui pe Razvan Petrescu, acesta incheindu-si mandatul de trei ani in functia respectiva.

"Marcus Storkel este noul director general al Nokia Romania si va coordona activitatile echipei locale, precum si relatiile cu partenerii locali pentru Romania si Ungaria, incepand cu 1 ianuarie 2012", se arata intr-un comunicat al subsidiarei locale a grupului finlandez.

Storkel lucreaza de 15 ani in cadrul Nokia, iar in ultimii ani el a avut responsabilitati regionale, la nivelul zonei central est europene, pe pozitiile de marketing si respectiv sales manager, iar in 2009 a devenit directorul general al Nokia Ungaria.

"Am urmarit indeaproape evolutiile pietei din Romania ca parte a atributiilor mele regionale, iar obiectivul meu este sa contribui la materializarea oportunitatilor pe care le ofera aceasta piata si pasiunea pentru tehnologie a romanilor. Studiile de piata arata ca utilizatorii romani cauta solutii pentru a fi mai eficienti in comunicare si de a fi in permanent contact cu familia, prietenii, subiectele care ii intereseaza", a afirmat Storkel.

Grupul a anuntat in septembrie ca va inchide fabrica de telefoane mobile de la Jucu, judetul Cluj, in cadrul unui program de eficientizare si reducere a costurilor. Procedurile de inchidere a fabricii sunt derulate pana la finele anului, iar 2.200 de angajati isi pierd locurile de munca.

Nokia a inceput productia la Jucu in februarie 2008, investitia in fabrica ridicandu-se la 60 milioane euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#Nokia Romania schimbare director, #nou director Nokia Romania seful Nokia , #Angajati