Oriflame vrea crestere de 10% anul aceasta

Luni, 23 Mai 2011, ora 12:45
2639 citiri
Oriflame vrea crestere de 10% anul aceasta

Oriflame Romania asteapta in acest an vanzari de peste 25,3 milioane euro, in crestere cu peste 10% fata de cele din anul trecut, a declarat pentru NewsIn seful companiei, Pavlina Marinova.

"Vanzarile din 2010 s-au ridicat la circa 23 milioane euro, asemanatoare cu cele din 2009. Daca in prima parte a anului am inregistrat o cadere foarte mare, in semestrul II am realizat o crestere foarte mare a vanzarilor si am recuperat pierderea din prima jumatate. Pentru acest an estimam vanzari de mult peste 10%, comparativ cu cresterea prognozata la nivel de grup, de 5-10%. Cresterea este datorata updatarii cataloagelor companiei, ofertelor, dar si discount-urilor pe care le facem", a declarat directorul general al companiei Oriflame Romania, Pavlina Marinova.

Aceasta mai spune ca, potrivit reprezentantilor Oriflame, Romania si Turcia sunt tarile cu cele mai mari cresteri din Europa.

"Pentru acest an, ne-am planificat dezvoltarea sistemului de distributie, prin cresterea numarului de livrari in tara, de la o data pe saptamana, la trei livrari saptamanale, precum si dezvoltarea strategiei privind serviciul cu clientii", a mai spus Pavlina Marinova.

Oriflame Romania a inaugurat vineri, 20 mai, primul sau centru de training, in centrul Capitalei. Compania mai are in plan deschiderea unui astfel de centru de training la Timisoara, Iasi si Craiova.

Oriflame este prezenta pe piata romaneasca de aproape 16 ani. Compania comercializeaza sase categorii principale de produse: pentru ingrijirea pielii, parfumuri, produse de machiaj, produse de ingrijire corporala, accesorii si Wellness. Oriflame Romania are o cota de piata de aproape 5% din piata de cosmetice. Infiintata in 1995, Oriflame Romania are in prezent 125 de angajati si peste 58.000 clienti directi si consultanti.

Oriflame International are vanzari anuale de peste 1,3 miliarde euro, circa 3,3 milioane consultanti independenti si 7.500 de angajati. Oriflame are activitati in peste 60 de tari de pe glob, iar in 13 din acestea este prezenta prin francize. De asemenea, compania are sase fabrici, in Suedia, Polonia, China (doua fabrici), Rusia si India. Portofoliul companiei cuprinde 950 de produse anual. Incepand din martie 2004, Oriflame este listata la bursa din Stockholm, Nasdaq OMX Exchange.

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#oriflame, #vanzare directa, #cosmetice, #pavlina marinova , #Angajati