SAP se dezvolta si angajeaza IT-isti "la pachet". Vezi ce conditii trebuie sa indeplinesti

Luni, 02 Decembrie 2013, ora 16:30
2462 citiri
SAP se dezvolta si angajeaza IT-isti "la pachet". Vezi ce conditii trebuie sa indeplinesti

SAP Romania, subsidiara producatorului german de software si tehnologie, organizeaza anul viitor un nou program de recrutare pentru centrul de consultanta din Cluj-Napoca (Nearshore Delivery Center - NSC) si estimeaza ca, in urmatorii doi ani, compania va numara 100 de angajati in centrul din Transilvania.

In prezent, centrul de consultanta SAP Nearshore Center din Cluj-Napoca numara aproximativ 30 de angajati, 15% dintre acestia fiind consultanti seniori, cu o vasta experienta in domeniu. 60% sunt angajati care aveau experienta anterioara in utilizarea sistemului SAP si cunosteau procesele de business aferente, in timp ce 25% dintre angajati au fost recrutati direct din randurile studentilor.

"Pentru urmatoarele angajari, vom cauta atat oameni cu experienta in implementarea solutiilor SAP si care pot coordona echipele de juniori proaspat create, cat si buni cunoscatori ai unor procese de business, cu o vasta experienta intr-o anumita arie de activitate si care vor putea cu usurinta sa-si insuseasca, in cadrul academiilor, solutiile SAP", a declarat Gheorghe Olteanu, directorul SAP Nearshore Center Romania.

SAP Romania cauta 20 de noi consultanti pentru centrul din Cluj-Napoca

In noua editie a programului de recrutare, care se va desfasura in primele trei luni din 2014 dedicat celor interesati sa devina consultanti SAP, presupune parcurgerea unor training-uri intensive de specialitate si sustinerea unor examene pentru obtinerea certificarii internationale SAP.

In urma acestui program, compania intentioneaza sa angajeze 20 de noi consultanti pentru centrul din Cluj-Napoca.

Printre alte mijloace de recrutare pe care compania le va folosi in perioada urmatoare se numara si anunturile online pe site-urile specializate si retelele de socializare, newsletterele, precum si targurile de joburi. De altfel, ca urmare a organizarii acestor sesiuni de recrutare, SAP estimeaza ca, pana in 2016, va ajunge la un numar de 100 de consultanti in centrul din Cluj-Napoca.

Viitorii angajati ai centrului din Cluj-Napoca trebuie sa fie vorbitori de limba germana si sa aiba cunostinte avansate in ceea ce priveste procesele logistice, in special SCM, TM, IS-U si ERP Logistics, conform reprezentantului SAP Romania.

Noul program de recrutare face parte din strategia de extindere a serviciilor de consultanta pe care SAP le ofera in Romania, in centrele NSC din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Angajatii NSC Cluj-Napoca furnizeaza servicii IT in principale pentru clienti din Europa Centrala si de Vest, in tari precum Austria, Belgia, Elvetia, Germania, Luxemburg si Olanda. In prezent, in cele trei centre din Romania lucreaza peste 350 de consultanti care asigura servicii la cele mai ridicate standarde pentru clienti din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#sap angajari, #sap romania , #Angajati