Endava recruteaza 65 de persoane la Cluj-Napoca

Miercuri, 21 Martie 2012, ora 13:40
1927 citiri
Endava recruteaza 65 de persoane la Cluj-Napoca

Endava, una dintre principalele firme de servicii IT din regiune, continua expansiunea la Cluj-Napoca si va recruta cel putin 65 de persoane pana in luna iulie, dupa ce recent a depasit 200 de angajati in sediile locale.

Printre cele mai multe pozitii deschise in cadrul centrelor Endava din Cluj se numara cele de dezvoltatori Java si .Net, testeri si arhitecti software, project manageri, ingineri de suport, dar si analisti service desk sau consultanti 3rd line pe tehnologii Microsoft si Unix & Networking.

"In acest an estimam ca vom depasi 300 de angajati in centrul din Cluj-Napoca. Una din provocarile Endava pe plan local ramane insa lipsa spatiilor de birouri, care sa corespunda nevoilor noastre", a declarat Valentin Metzger, Delivery Director pentru centrul din Cluj-Napoca.

Angajatii Endava din Cluj-Napoca sunt implicati in peste 15 proiecte de dezvoltare software, majoritatea dintre acestea fiind sisteme de plati pentru institutii bancare internationale si companii de asigurari din Marea Britanie si Statele Unite. Compania are si clienti din Romania, in special din sectorul financiar-bancar.

In cadrul sediului din Cluj-Napoca, Endava a dezvoltat si un centru de excelenta la nivel de grup pentru proiecte de Digital Media. Din 2007, Endava are la Cluj si un centru de Managed Services care depaseste 50 de persoane.

Planurile de recrutare ale companiei pentru anul in curs au in vedere ca 20% din noii angajati sa fie tineri absolventi.

Endava a trecut de 400 de angajati in Romania si recruteaza in permanenta specialisti IT in centrele sale din Cluj, Iasi si Bucuresti.

Endava este o companie privata de servicii IT infiintata in 2000. Cu peste 750 de angajati, Endava are 8 sedii in Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova si are o cifra anuala de afaceri de peste 29 de milioane de lire sterline/34 de milioane de euro.

Endava, una dintre principalele companii IT din Romania, livreaza solutii de business si servicii informatice in special pentru organizatii mari din Marea Britanie si Statele Unite, de la banci de retail, companii de carduri de credit si companii din domeniul telecom, la trusturi media.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#angajari endava, #locuri munca cluj, #recrutari Endava Cluj , #Angajatori