Esential pe agenda HR-ului: 29-30 martie, HR Summit Cluj-Napoca

Joi, 26 Ianuarie 2017, ora 14:13
1728 citiri
Esential pe agenda HR-ului: 29-30 martie, HR Summit Cluj-Napoca

HR Summit Cluj-Napoca se afla pe agenda specialistilor in resurse umane din Transilvania si reuneste directori si manageri de HR, consultanti, trainer, coaches, reprezentanti media si ai mediului universitar, specialisti in Dreptul Muncii precum si din sistemul bancar si al sanatatii.

De mai bine de 5 ani, conferinta de resurse umane HR Summit reuseste sa dezvolte comunitati, sa educe publicuri din ce in ce mai performante, sa promoveaze networkingul, impartasirea de cunostinte si strategii utile si usor adaptabile.

Comunitatea clujeana HR Summit se intalneste pe 29-30 martie 2017 in incinta Impact Hub Cluj-Napoca, la o noua editie HR Summit Cluj.

Tematica abordata este "Difficult times? SuperHeRoes are here!" si se pune accent pe modele de urmat, pe recunoasterea, implementarea trendurilor si oportunitatilor.

Noutatea adusa de HR Summit in anul 2017 consta intr-o sectiune de workshop-uri dedicata exclusiv HR Managerilor si HR Directorilor.

Pornim de la premisa ca HR-ul este partener de business, iar astfel de workshop-uri devin o necesitate. Asemenea responsabilitate implica nevoia de trasare a strategiilor companiei, interactiunea cu top managementul si cunoasterea filosofiei de business.

HR-ul se axeaza pe activitati strategice, la care se adauga valoare economica, devenind din ce in ce mai mult un business maker.

HR Managerul urmareste identificarea unor metode care odata aplicate duc la cresterea veniturilor companiei si nu se limiteaza doar la obtinerea unui buget satisfacator pentru departamentul pe care il reprezinta.

HR Summit - abordare practica a situatilor complexe, dezbateri si knowhow international

Complexitatea conferintei este reprezentata de mixul de specialisti prezenti: Wouter Van Linden, HR Director KPMG Belgium, Alina Perrin, International HR Director L'Oreal, Oana Datki, SEE Managing Partner Consulteam.

Wouter Van Linden, HR Director KPMG Belgia, este alaturi de KPMG inca din anul 2005, ocupand intre timp functia de Compensation & Benefits Manager, iar inainte a activat in cadrul PwC in calitate de avocat.

In prezent, se ocupa de strategia KMPG, incluzand selectia si learning and development, compensatii, beneficii.

Alina Perrin a absolvit L'Institut d'Etudes Politique la Paris avand o dubla specializare in relatii internationale si resurse umane.

Este alaturi de L'Oreal inca din anul 2003, iar pe parcursul carierei sale a progresat in interiorul acestei companii ocupand pozitii de Product Manager, HR Manager L'Oreal Romania, HR Director L'Oreal Romania, HR Director Luxury Products Division L'Oreal Italia.

In prezent, Alina se ocupa de pilotarea la 360 de grade a unei populatii la nivel mondial, ocupand functia de International HR Director L'Oreal.

Oana Botolan Datki este SEE Managing Partner al companiei Consulteam. Oana are o colaborare de peste 9 ani cu grupul Consulteam, dintre care ultimii ani in postura de antreprenor.

Unul dintre cele mai provocatoare proiecte este studiul salarial, care este realizat anual, la nivel global si care acopera majoritatea industriilor.

Oana dezvolta concepte si proiecte de consultanta, dezvoltare si training. In ultimii 19 ani, a activat in organizatii internationale, dobandind o experienta vasta in domeniul vanzarilor, al consultantei si trainingului.

Despre Conferinta de Resurse Umane HR Summit

Conferinta de resurse umane HR Summit reuneste in fiecare an peste 400 de specialisti si manageri de resurse umane. Detalii despre speakeri si inscriere gasiti pe site-ul oficial al evenimentului www.cluj.hrsummit.ro.

HR Summit este organizat de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#HR Summit Cluj Napoca 2017 , #Angajatori