Lidl obtine certificarea Top Employer pentru Romania si alte sase tari europene

Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 12:39
5177 citiri
Lidl obtine certificarea Top Employer pentru Romania si alte sase tari europene

Lidl a fost desemnat recent drept Angajator de top in Romania. Institutul independent "Top Employers", aflat in Amsterdam si Dusseldorf, premiaza anual angajatorii de top din intreaga lume, aceia care se remarca prin programele lor dedicate angajatilor si prin oportunitatile de dezvoltare pe care le ofera. In acest an, Lidl a obtinut certificarea "Top Employer" pentru sapte tari, inclusiv pentru Romania.

"Un mediu profesional agreabil, respectul fata de celalalt si angajatii motivati conteaza enorm pentru noi, de aceea suntem foarte mandri ca am castigat premiile Top Employer Romania si Top Employer Europe", a afirmat Frank Wagner, Presedintele Consiliului de Conducere al Lidl Romania.

Anul trecut, Lidl si-a redefinit strategia de angajator in toate tarile in care este prezent. Pentru intreaga companie, prioritare sunt calitatea performantei, dinamismul si corectitudinea, indiferent de tara.

"Premiul obtinut reflecta eforturile noastre continue pentru imbunatatirea calitatii mediului de lucru si succesul atins de noua noastra strategie de angajator. In aceasta calitate, credem ca este responsabilitatea noastra sa cream conditii de lucru atragatoare pentru toti cei peste 5.000 de angajati din Romania. In cele din urma, dedicarea lor este principalul ingredient al succesului nostru", a subliniat Frank Wagner.

In afara de premiul pentru Lidl Romania, retailerul a obtinut distinctii Top Employer in Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia si Slovacia.

Aceste premii sunt rezultatul unui audit extern al departamentului de Resurse Umane, audit care a utilizat o metoda de evaluare dezvoltata de Institutul "Top Employers".

Printre domeniile evaluate se numara dezvoltarea leadership-ului, managementul performantei, cel al carierei si al succesiunii functiilor de management, compensatii si beneficii, training si dezvoltare, precum si cultura organizationala.

Compania de retail Lidl, care face parte din Grupul Schwarz, cu sediul in Neckarsulm, este unul dintre liderii companiilor care activeaza in retailul alimentar din Germania si Europa.

Lidl este prezent in 30 de tari din toata lumea si opereaza aproximativ 10.000 de magazine si peste 140 de centre logistice in 27 de tari din Europa avand aproximativ 215.000 de angajati.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#Lidl Top Employer Romania, #Lidl premiu 2017 , #Angajatori