Cum va arata ParkLake, noul mall de 180 de milioane de euro

Luni, 15 Decembrie 2014, ora 12:32
3621 citiri
Cum va arata ParkLake, noul mall de 180 de milioane de euro
Foto: ParkLake

Centrul comercial ParkLake reprezinta o investitie totala de 180 de milioane de euro si isi va deschide portile pentru public in anul 2016, in vecinatatea parcului Titan din Capitala.

Centrul comercial va oferi retail de inalta calitate pe o suprafata totala inchiriabila de 70.000 de metri patrati cu peste 200 de magazine si parcare subterana de 2.600 de locuri.

In plus, majoritatea retailerilor importanti la nivel national si international deja au spatii contractate sau sunt in stadii avansate ale negocierilor pentru inchirierea unui spatiu in cadrul centrului comercial.

In acest moment, au fost semnate si angajate contracte pentru peste 70% din suprafata totala inchiriabila, puncteaza dezvoltatorii.

"Centrul va dispune de un design unic, in ton cu mediul inconjurator si de o combinatie distinctiva de activitati de divertisment si sport in legatura stransa cu Parcul Titan, promit dezvoltatorii.

Costructia este asigurata de STRABAG, in parteneriat cu Sonae Sierra si Caelum Development.

"ParkLake, un proiect Sonae Sierra si Caelum Development, amplasat in Bucuresti, sector 3, a semnat un contract cu STRABAG pentru inceperea lucrarilor structurale pentru centrul comercial ParkLake", se arata intr-un comunicat de presa.

"Ne bucuram sa luam parte la acest proiect unic care va consolida prezenta STRABAG pe piata de constructii din Romania si sa oferim un nou exemplu de calitate a lucrarilor noastre. Ne angajam, impreuna cu partenerii joint-venture-ului, sa transformam ParkLake intr-un exemplu de dezvoltare in Bucuresti si sa construim fundatia si structura de calitate pentru un centru comercial de succes", a declarat Johann Pölzl, managerul de subdivizie STRABAG responsabil pentru Romania.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#mall sectorul 3, #mall Titan, #mall Park Lake, #centru comercial ParkLake, #costuri ParkLake Titan, #cum arata ParkLake Titan , #Capital