Cresc afacerile din domeniul auto. Ce se intampla cu prestatorii de servicii?

Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 10:39
1658 citiri
Cresc afacerile din domeniul auto. Ce se intampla cu prestatorii de servicii?
Foto: masini.ro

Afacerile din domeniul auto, respectiv cele care se ocupa de comertul cu masini si motociclete, au cunoscut un avans in luna februarie fata de luna ianuarie.

Tot in acest domeniu s-a inregistrat o crestere si fata de luna februarie 2014, potrivit datelor INS.

In luna februarie 2015, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut fata de luna precedenta atat ca serie bruta cu 11,7% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 4,0%.

Fata de luna corespunzatoare anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu autovehicule si motociclete a crescut atat ca serie bruta cu 5,5% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 5,1%.

In perioada 1 ianuarie-28 februarie 2015, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut fata de perioada 1 ianuarie-28 februarie 2014 atat ca serie bruta cu 4,9% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 6,3%.

Care este situatia afacerilor ce presteaza servicii

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a scazut in februarie fata de luna precedenta ca serie bruta cu 1,3% si a crescut ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,6%.

Fata de luna corespunzatoare anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a crescut atat ca serie bruta cu 0,4% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,2%.

In perioada 1 ianuarie-28 februarie 2015 fata de perioada 1 ianuarie-28 februarie 2014, volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a scazut atat ca serie bruta cu 0,7% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,6%.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#afaceri auto, #cresc afaceri auto 2015, #INS afaceri 2015 , #Cifra afaceri