O firma cu afaceri de 4,7 milioane de lei va furniza Cadastrului un sistem de plata online de 21,6 milioane lei

Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 18:26
3086 citiri
O firma cu afaceri de 4,7 milioane de lei va furniza Cadastrului un sistem de plata online de 21,6 milioane lei

O firma din Bucuresti cu afaceri de 4,7 milioane lei in 2012 a condus un consortiu la care au mai participat doua societati cu venituri de 10 ori mai mari, respectiv de 50 de ori, pentru castigarea unei licitatii de 21,6 milioane lei in vederea furnizarii unui serviciu de plata online catre ANCPI.

Open Gov, liderul asocierii, si firmele Trend Import-Export si Teamnet International au castigat in luna octombrie licitatia, la care a participat si UTI Grup, pentru introducerea sistemului online la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

"Se doreste implementarea unui sistem de comert electronic care va conduce la cresterea calitatii serviciilor publice oferite de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI)", se precizeaza in anuntul de participare publicat pe www.e-licitatie.ro in prima parte a lunii iunie.

Finantat din fonduri europene, contractul a fost atribuit la 17 octombrie si va fi finalizat in termen de 9 luni.

Prin anuntul de participare, valoarea proiectului a fost estimata intre 21,63 si 29,82 milioane de lei, TVA inclusa.

Open Gov, liderul asocierii, a fost infiintata in anul 2011 si are ca obiect "alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei", conform datelor Registrului Comertului.

In 2012, afacerile firmei au crescut de peste 11 ori, la 4,7 milioane de lei, iar numarul angajatilor s-a dublat, la 18.

Open Gov este controlata de Megaxia Enterprises Ltd (Marea Britanie - 90%) si Mihai Calin Cosar, persoana fizica romana (10%).

Teamnet International Ploiesti (judetul Prahova) a fost infiintata in 2001, are peste 260 de angajati si este un furnizor de solutii IT si sisteme informatice pentru companii.

Conform Registrului Comertului, actionarii societatii sunt Fintech Investment Ltd (Marea Britanie) - 49,91%, TNI Stock Invest SRL - 2,57%, Radu-Bogdan Nedelcu - 8,75%, Ion-Ovidiu Trascu -8,75%, Bogdan Padiu - 15,81%, George-Mihail Stan - 8,75%, Bogdan-Nicolae Cucosel - 0,16%, Dumitru-Marius Popa - 0,16%, Delia-Roxana Albu - 0,16%, Ana-Maria Doana - 0,16%, Laura-Mihaela Juganaru - 0,16%, Roxana Avramescu - 0,16%, Diana Vasile - 0,25%, Silviu-Daniel Tataru - 0,25%, Lucian Nanau - 2% si Florin Hoinarescu - 2%.

In 2012, afacerile firmei au crescut la 235,7 milioane de lei, de la 148,6 milioane de lei in urma cu un an.

In cadrul ofertei, Teamnet International a avut calitatea de tert sustinator.

Potrivit unor informatii publicate in presa, Teamnet International este controlata indirect de deputatul si omul de afaceri Sebastian Ghita.

Trend Import-Export activeaza pe piata comertului cu calculatoare, echipamentee periferice si software si este detinuta de Ilie Anghel - 33%, Alexandru Ionasek - 33% si Tudor Iliescu - 34%.

Anul trecut, afacerile firmei au atins 48,23 milioane de lei, de la 59,71 milioane de lei in 2011.

ANCPI functioneaza in subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#plati online, #firma cadastru, #Agentia Nationala Cadastru, #sistem plata online , #Cifra afaceri