Cifra de afaceri record pentru Manchester United in primul sfert al acestui sezon

Joi, 15 Noiembrie 2012, ora 08:29
1588 citiri
Cifra de afaceri record pentru Manchester United in primul sfert al acestui sezon

Clubul Manchester United a generat o cifra de afaceri record in primul sfert al sezonului 2012/2013, in special datorita semnarii de noi parteneriate, a anuntat gruparea engleza, informeaza AFP.

Clubul manageriat de Sir Alex Ferguson a raportat venituri de 76,3 milioane de lire sterline (95 de milioane de euro), in crestere cu 3,4 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cresterea veniturilor a fost facilitata de noile acorduri de sponsorizare semnate, care au inregistrat o crestere de 32,4 la suta fata de anul trecut.

In perioada incheiata la 30 septembrie 2012, Manchester United a semnat zece noi angajamente si parteneriate, printre care cele cu gigantul american General Motors, banca spaniola Santander sau compania de pariuri online bwin.com.

Incasarile comerciale (in crestere cu 24,3 la suta) si cele din ziua meciurilor (plus 13,3 la suta) au compensat declinul inregistrat de veniturile din drepturile TV (minus 37,4 la suta).

Clubul controlat din 2005 de americanul Malcolm Glazer a inregistrat, de asemenea, un profit net de 20,5 milioane de lire (25,4 milioane de euro), fata de o pierdere de cinci milioane de lire (6,2 milioane de euro) un an mai devreme.

De asemenea, Manchester United si-a redus nivelul datoriilor cu 17 la suta, insa acestea raman la un nivel avansat, de 359,7 milioane de lire (448,1 milioane de euro).

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Manchester United cifra afaceri, #Manchester United venituri 2012, #Manchester United rezultate financiare 2012 , #Cifra de afaceri