Grupul de magazine online Expert-Saltele.ro si Expert-Scaune.ro vrea afaceri de 800.000 euro in 2014

Luni, 03 Februarie 2014, ora 07:30
2419 citiri
Grupul de magazine online Expert-Saltele.ro si Expert-Scaune.ro vrea afaceri de 800.000 euro in 2014

Lansat in anul 2010, grupul de magazine online Expert-Saltele.ro si Expert-Scaune.ro au demonstrat faptul ca afacerile nisate pot avea la fel de mult succes in mediul online precum in showroom-urile fizice. Este nevoie doar de perseverenta, o cunoastere excelenta a pietei de profil si produse de o calitate excelenta, ce se recomanda de la sine.

Bazandu-se pe o experienta cumulata in vanzari, servicii ireprosabile si un trend ascendent in ultimii 4 ani de la lansare, Expert-Saltele.ro si Expert-Scaune.ro estimeaza o cifra de afaceri de 800.000 de euro din vanzari exclusiv in mediul online.

Operand sub forma de magazine nisate pe specific de scaune pentru toate tipurile de locatii si pe o gama intreaga de produse pentru pat si dormitor, grupul a reusit sa se ridice rapid in topul magazinelor de profil datorita multitudinii de oferte de cea mai buna calitate, dar si a capacitatii de a urma trendul pietei, mentinand o crestere uniforma a cifrelor de afaceri in plina perioada de criza.

"Ne bazam pe rezultatele obtinute pana in momentul actual pentru a stabili o cifra de afaceri realizabila pentru anul 2014. Pornind de la premiza ca, ajustand strategia de vanzare si prezentare conform feedback-ului primit in permanenta de la clienti, cifra de afaceri pe anul 2013, cifra ce a atins un nou record de 2.500.000 lei sau 550.000 euro, poate fi depasita cu cel putin 20 de procente. Avem incredere deplina in experienta acumulata de la lansarea primului site online in 2010 si pana in momentul actual cand am reusit sa introducem pe piata inclusiv un magazine online de micronisa pe domeniul saltelelor ortopedice. Suntem increzatori ca, luand in considerare conditiile de piata din acest an, cifra de afaceri de 800.000 de euro propusa pentru anul 2014 poate fi atinsa si chiar depasita", declara Laurian Sandru, PR Manager al Expert-Saltele.ro.

Tot conform acestuia, SC Mobalmi SRL detinatoare a magazinelor online nisate www.Expert-Saltele.ro si www.Expert-Scaune.ro a cunoscut o dezvoltare fara precedent incepand cu lansarea primului magazin online si pana in momentul actual.

Experienta acumulata si numarul in crestere de clienti mereu multumiti motiveaza compania sa continue sa forteze limitele comertului online de nisa si sa continue sa se autodepaseasca. In momentul actual, Mobalmi detine 2 site-uri dedicate pentru scaune si saltele, un magazin supraspecializat pe saltele ortopedice, dar si un showroom cu sediul pe bulevardul Ghencea, Bucuresti. Estimarile cifrei de afaceri de 800.000 euro pe 2014 se bazeaza exclusiv pe o simulare realizata pe vanzarile realizabile in mediul online.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#strategie afaceri Expert Saltele, #rezultate financiare Expert Saltele , #Cifra de afaceri