Rolls Roys are clienti in Romania

Miercuri, 07 Decembrie 2011, ora 13:27
4319 citiri
Rolls Roys are clienti in Romania

Automobile Bavaria a vandut anul acesta 2 automobile Rolls-Royce in Romania, avand deja o comanda de Rolls-Roys Ghost si pentru 2012.

Michael Schmidt, proprietarul Automobile Bavaria a declarat ca in decursul acestui an, a vandut 2 modele Rolls-Royce in Romania, un Phantom si un Ghost, si are deja o alta comanda de Rolls-Royce Ghost pentru 2012, anunta Realitatea.net.

In Romania, grupul a deschis primul service Rolls-Roys autorizat din tara, in 2010, in cadrul reprezentantei BMW, fiind singurul service autorizat din regiune.

In ceea ce priveste Germania, firma a vandut 10 automobile anul acesta, iar pentru anul viitor au un target de 30 de unitati, adica o cota de 10% din piata masinilor scumpe.

Comparand Germania cu Romania, Schmidt a afirmat ca germanii nu isi etaleaza masinile precum romanii, mentionand si ca romanii prefera sa cumpere masinile prin leasing, desi dispun de cash.

In acest sens, Schmidt a mai adaugat ca din cauza faptului ca firmelor de leasing le e dificil sa vanda masinile recuperate de la clienti care renunta sa plateasca masina, acestea au inceput sa ceara sume mari ca avans pentru masinile scumpe.

Totodata, Schmidt afirma ca marja de profit la vanzarea unui Rolls-Roys este de circa 8% din pretul masinii si estimeaza o cifra de afaceri de 150.000 de euro pentru service-ul marcii de lux, care are in evidenta 67 de masini Rolls-Roys.

In ceea ce priveste viitorul Automobile Bavaria in Romania, Schmidt a sustinut ca pana la sfarsitul anului, compania va investi 5 milioane de euro intr-un centru de service in Otopeni si extinderea showroom-ului BMW din Constanta.

In Romania, Automobile Bavaria este dealer autorizat pentru BMW, Mini, Rolls-Roys, motociclete BMW si importator de camioane MAN.

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#Automobile Bavaria, #Rolls Roys Romania, #Rolls Roys Ghost , #Cifra de afaceri