Aeroportul International Mihail Kogalniceanu face triaj epidemiologic si verifica temperatura pasagerilor

Joi, 27 Februarie 2020, ora 10:13
1616 citiri
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu face triaj epidemiologic si verifica temperatura pasagerilor
Foto: Pixabay

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta face triaj epidemiologic si verifica temperatura pasagerilor, cu termometre non-contact, in cadrul unui plan complex de masuri in vederea prevenirii raspandirii coronavirusului (Covid-19), potrivit unui comunicat remis de companie.

De asemenea, pasagerii trebuie sa completeze formulare cu informatii referitoare la zonele in care s-au deplasat si persoanele cu care au intrat in contact, mentioneaza sursa.

Planul de combatere a raspandirii coronavirusului este implementat in colaborare cu Ministerul Sanatatii, prin Directia de Sanatate Publica, si cu Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, se precizeaza in comunicatul remis de Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta.

Pasagerilor le-au fost distribuite materiale informative referitoare la coronavirus, cu reguli si masuri obligatorii de urmat.

Operarea tuturor aeronavelor se face cu respectarea stricta a masurilor obligatorii de igiena impuse de Directia de Sanatate Publica, mentioneaza sursa.

"In aceasta perioada nu sunt operate zboruri directe din/catre zonele declarate cu risc. Pana la momentul actual nu a fost identificat nici un pasager care sa prezinte simptome specifice infectarii cu Covid-19, iar activitatea aeroportuara se desfasoara in conditii normale", se precizeaza in comunicatul remis de Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#triaj epidemioalaogic Kogalniceanu , #Companii aeriene