Expozitie cu drone la conferinta PRIA Aviation de la Aeroportul Tuzla in 13 iulie 2018

Joi, 05 Iulie 2018, ora 12:55
1361 citiri
Expozitie cu drone la conferinta PRIA Aviation de la Aeroportul Tuzla in 13 iulie 2018

In secolul nostru mixul intre aviatie si business reprezinta una dintre cele mai importante ingrediente ale cresterii afacerilor deoarece timpul a devenit cea mai importanta resursa a fiecarui om de afaceri.

De aceea, PRIAevents organizeaza acest eveniment premium PRIA Aviation 13-15 iulie 2018, cu sloganul Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly.

Este singurul de agest gen organizat in Romania - un weekend luxury ce reuneste CEO, presedinti, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviatie si din aeroporturi, dar si alte tipuri de business conexe aviatiei - o reuniune importanta a comunitatii aviatice si a pasionatilor de aviatie, a mediului academic si de business din Romania.

Anul acesta avem pentru prima data, in cadrul conferintei si expozitie si demo cu drone.

PRIA Aviation va avea loc in 13 iulie 2018, la ora 11:00 la Aeroportul Tuzla. A doua zi, pe 14 iulie, participantii vor avea locuri la sectiunea VIP la prestigiosul miting aviatic AEROMANIA. Va puteti lua familia, sa se bucure de acest weekend minunat de aviatie.

Parteneri de traditie ai conferintelor PRIA Aviation sunt Regional Air Services, Regional Air School, Pilot Shop, AROPA, Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania, Cirrus Romania, E&M, Faculatatea de Inginerie Aeropspatiala si nu numai.

Prin aviatie puteti economisi timp, bani si o energie pentru afacerea dumneavoastra. Aveti posibilitatea sa utilizati aviatia generala pentru afaceri, cat si pentru petrecerea timpului liber.

Conferinta PRIA Aviation va ofera studii de caz, cele mai bune practici si modalitati de pentru a depasi cele mai presante provocari de afaceri. Agenda conferintei include sesiuni axate pe provocari si probleme cruciale care afecteaza afacerile din sectorul aviatic, cum imbunatatim conditiile si legislatia pentru aviatie in Romania si cum dezvoltam permanent acest sector tara noastra.

Vei putea afla de la cei care participa despre cat te costa sa intretii un avion, sa faci cursuri de pilotaj, cum poti sa iti iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar si cum a influentat aviatia viata lor de business si cea personala.

Evenimentul este un prilej bun pentru a scoate inca o data in evidenta legatura dintre aviatie, economia locala, turism, industrie, servicii si participantii au oportunitatea sa stabileasca noi legaturi de business.

La conferinta PRIA Aviation veti beneficia de cele mai importante si mai noi informatii despre:

  • Dezvoltarea aeroporturilor din Romania; constructia de hangare pentru aviatia generala
  • Modificarea codului aerian si adaptarea acestuia la necesitatile actuale
  • Simplificarea normelor de securitate pentru aviatia generala
  • TVA de 5% pentru combustibilul pentru aviatia generala si pentru biletele de avion pe rute interne, astfel incat sa se incurajeze aviatia si sa se dechida cat mai multe rute aeriene in Romania
  • Distribuirea banilor din aviatie si catre aeroclubrile si scolile de aviatie private
  • Infrastructura aeroportuara. Se pot da garantii de stat pentru credite pe 20 de ani pentru piste betonate? Poate aloca statul bani si pentru aeroporturi?
  • Beneficiile aviatiei de business, oportunitati pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri
  • Digitalizarea aeroporturilor si a industriei aviatiei in general
  • Oportunitati de finantare pentru aviatie - pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni si business jet-uri;
  • Cele mai bune optiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri;
  • Cum poti deveni pilot si care este rolul asociatiilor si al scolilor de aviatie?

Lectorii invitati sunt:

  • Decebal FAGADAU, Primar al Municipiului Constanta
  • Dr. Catalin NAE - Presedinte, INCAS
  • Remus VULPESCU - Director General, Romaero SA
  • Radu MERICA - Presedinte, Aircraft Owners and Pilots Association Romania
  • Cristina MITCHIEVICI - Commercial Manager, Regional Air Services
  • Cristian ALEXE - Director Executiv, Operatiuni Aeriene, CNAB
  • Fanica CARNU - Director General Adjunct, ROMATSA
  • Cristina MUNTEANU - Business Development Manager, E&M Corporation
  • Sorin CEPOI - Director, Directia Aerodromuri si Navigatie Aeriana, Autoritatea Aeronautica Civila Romana
  • reprezentanti ai Ministerului Transporturilor

PRIA Aviation reuneste cei mai importanti lideri ai industriei, oficialitati guvernamentale, reprezentanti ai consiliilor judetene, producatori si operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri si elicoptere, companii care au produse luxury, scoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente si articole de aviatie.

Nu vor lipsi pilotii de aviatie de business si de aviatie generala, dar si cei care sunt pasionati de aviatie.

De asemenea, vor fi prezente la conferinta si industriile conexe prin reprezentanti ai hotelurilor, ai companiilor de inchirieri automobile, investitori, companii de asigurari, bancheri, avocati, consultanti, dar si reprezentanti ai mass-mediei.

Astfel vei avea ocazia sa ii intalnesti pe cei mai importanti oameni din domeniu, sa participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel incat la finalul evenimentului sa avem trasate idei, solutii si propuneri.

Nu in ultimul rand, profita de aceasta ocazie pentru a face networking si a intalni viitori parteneri sau pentru a mentine legatura cu partenerii actuali!

Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Aviation si modalitati de inscriere pentru participare puteti gasi pe www.priaevents.ro.

Despre PRIAevents

PRIAevents - expertii tai in evenimente! Noi aducem informatii de ultima ora si trend-uri in business prin intermediul conferintelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experienta de peste 12 ani in organizarea evenimentelor premium pentru toate sectoarele de business.

Dezbatem cele mai fierbinti teme, aducem cei mai importanti lectori, reunim in audienta participanti care corespund cu target-ul tau.

Fie ca doresti ca evenimentul sa aiba loc in Bucuresti sau in alte orase din tara, PRIAevents este cea mai buna alegere.

Evenimentele sunt oportunitati perfecte pentru fiecare companie care doreste sa isi mentina renumele sau sa-l creasca. Sunt, de asemenea, importante pentru cresterea vanzarilor.

Prin intermediul lor pot fi lansate produse noi, se pot deschide noile birouri, pot fi prezentate rezultatele studiilor realizate de compania dumneavoastra, pot fi anuntate noi persoane din conducere sau rezultatele trimestriale si anuale.

Evenimentele de business sunt importante pentru imaginea companiei si contribuie la dezvoltarea acesteia.

Stiind toate acestea, PRIA Conferences devine o extensie a departamentelor dumneavoastra de marketing si comunicare, vanzari si dezvoltare.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#PRIA Aviation Tuzla 2018 , #Companii aeriene