Romatsa schimba conducerea. Salarii de peste 6.800 de euro pentru noii directori

Marti, 02 Octombrie 2012, ora 11:01
3517 citiri
Romatsa schimba conducerea. Salarii de peste 6.800 de euro pentru noii directori
Sursa foto: Evenimentul Zilei

Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) cauta director general si director financiar, doua functii remunerate cu peste 6.800 de euro.

Pentru postul de director general, candidatii trebuie sa dovedeasca faptul ca au minimum 10 ani de experienta in domeniul aviatiei civile, dintre care cel putin cinci trebuie sa reprezinte experienta manageriala in domeniul de activitate al Regiei Autonome Romatsa sau "intr-o companie de mari dimensiuni, cu o mare complexitate a activitatii de management trafic aerian", se arata in anunutul publicat pe site-ul oficial al companiei Romatsa.

Pentru postul de director economic-financiar sunt necesari, de asemenea, cel putin 10 ani de experienta in domeniul economic, contabilitate sau financiar. Din acesti ani, minim cinci trebuie sa reprezinta experienta manageriala in cadrul unor societati comerciale, regii autonome sau institutii publice.

Candidatii vor fi evaluati si selectati pe baza mai multor abilitati manageriale, printre care se numara experienta in managementul unor intreprinderi publice cu activitate similara celei desfasurate la Romatsa si nivelul de cunoastere si experienta in aplicarea practica a reglementarilor si procedurilor referitoare la furnizarea serviciilor de navigatie aeriana.

Nu in ultimul rand, va fi evaluat si gradul de cunoastere a directiilor strategice de dezvoltare a aviatiei civile la nivel national, regional si european.

Salariile sunt pe masura criteriilor de selectie. In prezent, Romatsa este condusa de Aleodor Francu, care a incasat, in 2011, venituri salariale ce depasesc 7.200 de euro pe luna, conform declaratiei de avere publicata pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate (ANI).

La randul sau, directorul financiar actual al Romatsa, Silvia Popeanga, a castigat mai mult de 6.800 de euro pe luna, anul trecut, potrivit declaratiei de avere publicata pe site-ul ANI.

Documentele de aplicatie trebuie depuse pana la 15 octombrie.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#angajari Romatsa, #salariu Romatsa, #angajari companii romania , #Companii aeriene