TAROM a lansat o noua promotie, cu bilete de avion de la 99 de euro, dus-intors

Marti, 08 Ianuarie 2019, ora 11:58
6307 citiri
TAROM a lansat o noua promotie, cu bilete de avion de la 99 de euro, dus-intors
Foto: CC0 Creative Commons

Operatorul aerian national al Romaniei, TAROM, a lansat marti o oferta promotionala pentru biletele de avion cumparate in perioada 8 - 11 ianuarie 2019 si calatorii efectuate intre 15 ianuarie - 28 februarie 2019, informeaza compania.

Bilete cu 99 euro dus-intors, pot fi cumparate pentru rutele Bucuresti si Atena, Istanbul, Roma, Salonic, Tibilisi si intre Timisoara - Stuttgart, Sibiu - Stuttgart, Sibiu - Munchen.

La pretul de 119 euro dus-intors, pot fi cumparate bilete pe rute intre Bucuresti si Munchen, Sofia, Belgrad, Chisinau, Valencia, Frankfurt, Paris, Amsterdam, Hamburg, Praga, Tel-Aviv si intre Iasi si Tel-Aviv.

La pretul de 139 euro dus-intors, pot fi cumparate bilete pe rute intre Bucuresti si Amman, Stockholm, Bruxelles, Barcelona, Londra, Nice, Madrid si intre Iasi-Luton.

Oferta este valabila pentru cursele operate TAROM in perioada 15 ianuarie - 28 februarie 2019 (data ultimului retur), este supusa unor termene si conditii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

TAROM, compania nationala de transporturi aeriene a Romaniei, a fost infiintata in 1954. Operatorul este membru al Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010.

TAROM opereaza peste 50 de destinatii proprii si destinatii deservite de partenerii code share.

Transportatorul Romaniei detine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcatuita din 25 de aeronave, si este membru al Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#oferte TAROM, #oferte TAROM februarie , #Companii aeriene