TAROM muta zborurile interne pe Aeroportul Otopeni

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 14:10
2174 citiri
TAROM muta zborurile interne pe Aeroportul Otopeni

TAROM va muta incepand de miercuri, 7 noiembrie, toate zborurile interne pe noul terminal al Aeroportului International Henri Coanda.

Incepand cu data de 7 noiembrie 2012, pasagerii care calatoresc pe zborurile interne ale companiei TAROM sunt asteptati in noul Terminal Plecari al Aeroportului Henri Coanda Bucuresti, pentru efectuarea formalitatilor de imbarcare.

Operatiunile de inregistrare pentru zborurile interne TAROM se vor desfasura dupa cum urmeaza: formalitati inregistrare / check-in Terminal Plecari - ghiseele 01 - 13, formalitati imbarcare - Terminal Plecari - porti imbarcare 50 - 57, aflate in zona de Nord a Terminalului.

Noul terminal de plecari al Aeroportului Henri Coanda (Otopeni) va fi inaugurat marti, costurile ridicandu-se la 52 de milioane de euro.

La inaugurare participa premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi.

Compania TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor sai acces la mai multe destinatii si conexiuni.

TAROM este membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 si a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#zboruri interne Tarom, #Tarom Otopeni, #mutare Tarom Otopeni , #Companii aeriene