TAROM reduce tarifele la bilete pentru anumite destinatii

Marti, 15 Octombrie 2019, ora 12:21
4093 citiri
TAROM reduce tarifele la bilete pentru anumite destinatii
Foto: Pixabay

Compania TAROM ofera, in perioada 15-20 octombrie, tarife reduse la zborurile catre anumite destinatii pentru cei care vor sa calatoreasca in perioada 1 noiembrie - 14 decembrie 2019 si 11 ianuarie - 31 martie 2020.

Potrivit unui comunicat de presa al operatorului aerian, transmis marti AGERPRES, o prima categorie de tarife porneste de la 119 de euro (calatorie dus-intors, cu toate taxele incluse) pe rutele Bucuresti - Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chisinau, Hamburg, Tbilisi si Tel Aviv.

De asemenea, incepand de la pretul de 139 de euro (dus-intors, cu toate taxele incluse) se poate calatori intre Bucuresti si Budapesta, Sofia, Praga, Belgrad, Stockholm, Amsterdam, Bruxelles, Erevan si Salonic, in timp ce la tarife pornind de la 159 de euro (dus-intors, cu toate taxele incluse) se poate ajunge din Capitala la Paris, Cairo, Amman, Beirut, Barcelona, Madrid si Londra.

Perioada minima de sedere la destinatie este de doua zile sau noaptea de sambata spre duminica, iar perioada maxima de sedere la destinatie este de 14 zile, precizeaza compania.

Conform operatorului, numarul de locuri este limitat, iar oferta se supune unor termene si conditii, precum: valabilitate doar pe curse operate cu avioane TAROM si doar pe destinatiile mentionate anterior; rezervarea si emiterea trebuie efectuate in acelasi timp, mai putin in cazul rezervarilor efectuate pe site-ul companiei aeriene pentru care a fost bifata optiunea de plata in agentie in termen de maxim 48 de ore; reducere de 10% pentru tariful fara loc pentru primul infant pana la varsta de 2 ani. Modificarea datelor de calatorie poate fi facuta doar cu plata diferentei pana la tariful disponibil si aplicabil pe noile date de calatorie, plus o penalizare de 50 euro/echivalentul monedei de plata. Rambursarea biletelor achizitionate nu este permisa.

In plus, toti pasagerii zborurilor TAROM beneficiaza de transport gratuit al bagajului de cala in limita maxima de 23 kg +10 kg bagaj de mana, check-in gratuit in aeroport, la kiosk, online si pe mobil, catering la bord, insotit de racoritoare si ceai sau cafea.

Biletele sunt disponibile pentru vanzare atat pe site-ul www.tarom.ro/oferta-de-toamna, cat si prin agentiile proprii si cele autorizate din tara si de peste hotare.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#reducere bilete Tarom , #Companii aeriene