Traficul aerian a crescut cu 15% in perioada Pastelui

Luni, 25 Aprilie 2011, ora 11:51
1297 citiri
Traficul aerian a crescut cu 15% in perioada Pastelui

Pentru luna aprilie 2011, pe cele doua aeroporturi ale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti este prognozat un trafic de aproximativ 568.000 pasageri, fiind estimata o crestere de circa 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut, au declarat luni reprezentantii CNAB, potrivit NewsIn.

"In intervalul aferent sarbatorilor pascale, traficul aerian se deruleaza in conformitate cu programul de vara al curselor aeriene.

Conform programului de vara al curselor aeriene, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti numarul de miscari aeronave (aterizari si decolari) este in medie de 200/zi, respectiv de 54/zi pentru Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu", au precizat reprezentantii CNAB.

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti opereaza un numar de 34 companii aeriene, care asigura legaturi directe cu aproximativ 60 de destinatii in trafic international si cu noua destinatii in trafic intern.

Totodata, pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel-Vlaicu opereaza zboruri regulate un numar de trei companii aeriene care ofera zboruri directe spre 26 de destinatii din Europa.

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, declara in martie, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului International Henri Coanda, ca traficul estimat pentru 2011 pe acest aeroport va fi de 7,5 milioane de pasageri, urmand sa ajunga la 12 milioane de pasageri in 2015.

"Pentru aeroportul Aurel Vlaicu Baneasa se preconizeaza un trafic pentru 2011 de 1,5 milioane pasageri, capacitatea operationala fiind de 15 miscari de aeronave/ora. Va fi o reorganizare a interiorului terminalului in acest an si transformarea in City Airport", au estimat reprezentantii aeroportului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#trafic aerian, #turisti , #Companii aeriene