Wizz Air reduce cu 60% zborurile catre Italia, inclusiv cele din Romania

Joi, 27 Februarie 2020, ora 16:20
3883 citiri
Wizz Air reduce cu 60% zborurile catre Italia, inclusiv cele din Romania
Foto: Pixabay

Operatorul aerian Wizz Air anunta reducerea numarului de zboruri efectuate din Romania catre destinatiile din Italia pe fondul epidemiei cu coronavirus.

Potrivit companiei, masura va fi valabila in perioada 11 martie - 2 aprilie 2020, cand capacitatea de zbor spre Italia va fi redusa cu 60%.

"Pasagerii cu rezervari afectate de aceasta modificare sunt informati in mod automat cu cel putin 14 zile inainte de data calatoriei si li se ofera alternative de zbor pe alte rute, in cele mai apropiate date posibil.

Clientii care au rezervat direct prin intermediul wizzair.com sau aplicatia pentru mobil vor primi o notificare prin email, in care li se ofera modificarea gratuita a rezervarii, rambursarea integrala a banilor achitati sau 120% din suma platita sub forma de credit de companie", precizeaza operatorul aerian.

Conform programului provizoriu de zbor, de pe aeroportul din Cluj-Napoca, frecventa saptamanala a curselor catre Milano Bergamo va scadea de la 7 la 2, catre Bologna de la 3 la 1, catre Bari de la 2 la 1, catre Roma Ciampino de la 4 la 1, iar catre Treviso de la 2 la 1 (in perioada 11 - 25 martie), respectiv de la 3 la 1, in intervalul 25 martie - 2 aprilie.

In acelasi timp, pe ruta Craiova - Milano Bergamo, numarul zborurilor programate va scadea de la 4 la 2, in perioada 11 - 18 martie, de la 5 la 2 - in perioada 18 - 25 martie, respectiv de la 7 la 2 intre 25 martie si 2 aprilie.

De asemenea, Wizz Air nu va mai opera niciun zbor de la Craiova catre Bologna in perioada 11 martie - 2 aprilie, in timp ce pentru destinatia Roma Ciampino va opera doar un zbor pe saptamana in intervalul mentionat.

Incepand cu 11 martie, timp de trei saptamani, compania aeriana va avea programate doar cate doua curse/saptamana din Iasi spre Milano Bergamo, precum si cate un singur zbor catre Treviso, Bologna, Roma Ciampino si Catania.

In ceea ce priveste rutele din Suceava, programul include doar cate doua curse saptamanale cu destinatia Milano Bergamo, cate una catre Roma Ciampino si niciuna spre Bologna.

Cate doua zboruri saptamanale sunt pe orarul Wizz Air de la Timisoara catre Milano Bergamo, in timp ce spre Bologna, Bari, Roma Ciampino si Treviso va fi disponibil doar cate o cursa.

Din Bucuresti, incepand din 11 martie, vor decola patru curse/saptamana catre Milano Bergamo, cate doua spre Bologna si Bari, trei spre Roma Ciampino, cate doua cu destinatia Treviso (in perioada 11 - 25 martie), respectiv patru - in intervalul 25 martie - 2 aprilie, dar si cate o cursa spre Catania, Napoli, Pisa si Torino.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, ofera mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 155 de destinatii din 45 de tari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#Wizz Air zboruri Italia, #Wizz Air zboruri Romania Italia , #Companii aeriene