Airbus si-a imbuntatit estimarile de vanzari pentru 2013

Joi, 30 Mai 2013, ora 10:11
2051 citiri
Airbus si-a imbuntatit estimarile de vanzari pentru 2013

Constructorul aeronautic european Airbus estimeaza ca va vinde peste 800 de avioane in acest an, cu 100 de unitati mai mult decat prognoza anterior, a declarat miercuri directorul general de la EADS, Tom Enders, transmite Reuters.

In primele patru luni ale acestui an, Airbus a primit comenzi pentru 514 de aparate, iar compania a inceput anul cu obiectivul de a vinde 700 de avioane in 2013.

"Estimez ca in 2013 Airbus va primi comenzi pentru peste 800 de aparate", a declarat miercuri Tom Enders in fata actionarilor EADS reuniti cu prilejul adunarii generale anuale. Enders a mai spus ca primul zbor al aparatului Airbus A350 va avea loc in saptamanile urmatoare.

Anul trecut, Airbus a pierdut titlul de cel mai mari constructor aerian din lume, in fata rivalului american Boeing, atat in termeni de comenzi cat si de avioane livrate.

Luna trecuta, insa, Airbus a incheiat cel mai mare contract din istoria industriei aeronautice, o comanda pentru 234 de aparate A320 venita din partea companiei Lion, a carei valoare este de 18,4 miliarde de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#rezultate financiare Airbus, #vanzari avioane Airbus , #Companii avioane