Wizz Air pune la dispozitie optiuni de rerutare pentru pasagerii Malev

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 11:30
1689 citiri
Wizz Air pune la dispozitie optiuni de rerutare pentru pasagerii Malev

Compania Wizz Air a anuntat vineri ca va pune la dispozitie optiuni de rerutare catre si din Budapesta pentru pasagerii vizati de suspendarea operatiunilor operatorului ungar Malev.

Astfel, pasagerii care detin un bilet electronic Malev pentru perioada 3 februarie 2012 - 24 martie 2012 pot apela call center-ul Wizz Air pentru a afla mai multe despre optiunile de rerutare.

Pasagerii trebuie sa fie in posesia numarului biletului electronic Malev cand apeleaza call center-ul Wizz Air pentru a reprograma calatoria. Totodata, pasagerii trebuie sa prezinte la check-in o copie printata a biletului electronic Malev (aditional biletului Wizz Air). Pasagerii care nu detin biletul electronic Malev nu vor putea calatori.

Locurile sunt limitate, iar zborurile trebuie reprogramate pana pe 13 februarie 2012, ora 18.00.

Compania aeriana ungara Malev si-a suspendat vineri dimineata activitatea, anuntandu-si decizia pe site, in contextul falimentului iminent.

"Incepand din 3 februarie, ora locala 6.00 (7.00 ora Romaniei), dupa aproape 66 de ani de activitate continua, nu vor mai decola avioane Malev", a scris directorul general Lorant Limburgerpe site-ul Malev.

Compania se confrunta cu un risc din ce in ce mai mare de insolventa, in urma informatiilor ca se afla in pragul falimentului, a adaugat Limburger, adaugand ca furnizorii cereau plata in avans "de la o zi la alta", ceea ce a facut pozitia societatii insustenabila.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#WizzAir, #zboruri Malev WizzAir, #preluare zboruri Malev , #Companii avioane