Wizz Air va realiza zboruri Bucuresti - Dubai din octombrie

Miercuri, 03 Aprilie 2013, ora 14:09
2275 citiri
Wizz Air va realiza zboruri Bucuresti - Dubai din octombrie

Wizz Air va opera, incepand din octombrie, ruta Bucuresti - Dubai, la inceput de trei ori pe saptamana, urmand ca, ulterior, in functie de succesul pe care il va avea, sa existe chiar curse zilnice, a anuntat, miercuri, Mike Powell, Chief Financial Officer Wizz Air.

"Vom incepe sa operam un nou zbor din Bucuresti catre Dubai din octombrie 2013. Vom zbura pe un nou aeroport care se numeste Dubai World Central. Acesta se va deschide in octombrie si Wizz Air este prima companie care va folosi terminalul pentru calatori de pe acest aeroport (...) Pentru inceput, vor fi trei curse pe saptamana, de la sfarsitul lui octombrie. Credem, insa, ca aceasta ruta este de succes si treptat vom creste numarul curselor la 4-5, poate chiar pana la o cursa zilnica", a declarat Mike Powell, intr-o conferinta de presa.

Potrivit acestuia, compania va opera pe Aeroportul Dubai World Central, conceput sa devina cel mai mare aeroport din lume, in urmatorii zece ani. Situat intre Abu-Dhabi si Dubai, noul aeroport este deservit de un tren expres care il leaga de cele doua orase, insa exista si o autostrada.

Mike Powell a precizat ca distanta intre aeroport si cele doua orase nu este foarte mare, fiind comparabila cu cea dintre Bucuresti si Otopeni.

"Dubai World Central este un aeroport pentru care autoritatile din Emiratele Arabe au planuri foarte mari: vor sa devina cel mai mare aeroport din lume. Planul lor pe urmatorii zece ani este ca, la un moment dat, sa se ajunga la 160 de milioane de calatori anual care traverseaza acest aeroport, cu mult mai mult decat dublul celor care traverseaza acum Heathrow, din Londra", a afirmat Powell.

Zborurile din Bucuresti spre Dubai sunt deja disponibile pe site-ul companiei, la preturi care incep de la 319 lei. Zilele in care vor fi programate zborurile sunt marti, joi si sambata.

Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Un nou raport sugerează că Samsung ar putea introduce monitorizarea glicemiei în ceasurile sale inteligente de generație următoare, o inovație care ar putea transforma modul în care...
Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș
Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș
Google a anunțat recent implementarea unei noi funcții de inteligență artificială în aplicația Google Maps, destinată să transforme modul în care utilizatorii descoperă noi locuri....
#curse avion Bucuresti Dubai, #zboruri Dubai Wizz Air , #Companii avioane