Ovidiu Tender vrea sa dubleze compania Prospectiuni SA in urmatorii patru ani

Marti, 28 August 2012, ora 13:37
2910 citiri
Ovidiu Tender vrea sa dubleze compania Prospectiuni SA in urmatorii patru ani

Compania Prospectiuni, controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, a creat un Centru de Dezvoltare Profesionala al carui obiectiv este formarea viitorilor manageri si specialisti pentru companie si intentioneaza ca in urmatorii patru ani sa dubleze dimensiunea societatii, potrivit unui comunicat transmis marti de companie.

"Suntem in etapa unei cresteri agresive, ceea ce presupune recrutarea si formarea unor profesionisti redutabili. Ne propunem ca in urmatorii patru ani sa dublam dimensiunea Prospectiuni. In ultimii patru ani am triplat vanzarile, insa anvergura companiei s-a marit considerabil, atat in termeni geografici, cat si financiari, asa ca avem o nevoie urgenta de resurse manageriale si tehnice suplimentare", a declarat CEO-ul companiei, Gehrig Schultz.

Prospectiuni a avut in 2011 o cifra de afaceri de circa 315 milioane lei, mai mare cu 93% fata de anul precedent. Profitul brut a fost de circa 41,43 milioane de lei, de peste 23 de ori mai mare decat in 2010.

Centrul de Dezvoltare Profesionala se va adresa in special tinerilor geologi si geofizicieni, absolventi de facultate, pentru a le oferi o insertie cat mai rapida si eficienta in activitatea profesionala. Cursurile vor fi predate de catre manageri si specialisti din cadrul companiei.

Prospectiuni este cea mai mare companie de servicii geologice si geofizice din Romania cu un portofoliu de lucrari in tari din Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Pentru acest an conducerea companiei estimeaza o cifra de afaceri de 75 de milioane de euro si extinderea internationala.

Societatea furnizeaza servicii pentru companii importante din Romania precum Petrom, Romgaz sau Rompetrol.

Ovidiu Tender are o avere estimata la peste 200 de milioane de euro si conduce un conglomerat de companii cu afaceri in energie, turism, transporturi si imobiliare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#cifra afaceri Prospectiuni SA, #Ovidiu Tender rezultate Prospectiuni, #investitii Prospectiuni SA , #Companii Bucuresti