TinaR si Eponge si-au deschis magazine in Liberty Center

Miercuri, 21 Martie 2012, ora 17:25
6164 citiri
TinaR si Eponge si-au deschis magazine in Liberty Center

Liberty Center anunta inaugurarea magazinelor a doi importanti retaileri de moda, TinaR si Eponge, ocupand suprafete de aproximativ 300 mp si respectiv 1000 mp, care vor completa cu succes mixul actual de chiriasi din centrul comercial.

TinaR este unul dintre cele mai vechi si mai puternice branduri romanesti de moda pentru femei, ce sarbatoreste anul acesta 18 ani de la infiintare. Magazinul din Liberty Center este al 18-lea din retea si se gaseste la parterul centrului comercial.

"La TinaR, femeile gasesc creatii ale tinerilor designeri romani la preturi care nu depasesc 200 de lei. Surpriza lansarii magazinului din Liberty Center: reducere de 25% la colectia de primavara!", a declarat Catalin Alexandrescu, director comercial TinaR.

Eponge Fashion Paris este un magazin adresat femeilor, barbatilor si copiilor, ce ocupa un spatiu extins, de aproximativ 1000 de mp. Brandul Eponge s-a consolidat pe piata romaneasca datorita ofertei variate si calitatii produselor, mizand pe minimalism si elemente cheie ale vestimentatiei feminine si masculine, la un pret foarte bun.

"Este al 2-lea magazin Eponge deschis in Bucuresti si al 18-lea din tara. Liberty Center ne-a oferit cele mai bune conditii pentru a ne promova: ne bucuram de un spatiu generos si avem acces la o comunitate noua, ce apreciaza colectiile creative, avangardiste si preturile foarte bune", a declarat Olivera Mihet, Director de Marketing al Eponge.

Inaugurat in data de 1 noiembrie 2008, in partea de sud a Bucurestiului, centrul comercial Liberty Center gazduieste importante branduri de moda, articole sportive, electronice si electrocasnice si decoratiuni interioare. Totodata, ofera acces la o gama diversificata de servicii si alternative de divertisment, printre care cinematograful The Light Cinema.

Printre brandurile cele mai importante care se gasesc la ora actuala in Liberty Center se numara: Reserved, Tom Tailor, Orsay, Adidas, Hervis Sports, Office Shoes, Kenvelo, Promod, Lacoste, Altex, Jolidon, Sephora.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#TinaR magazin Liberty Center, #Eponge magazin Liberty Center, #magazine Liberty Center, #magazine haine Liberty Center , #Companii Bucuresti