2012, un an bun pentru Duraziv: Si-a dublat vanzarile in primul semestru

Marti, 17 Iulie 2012, ora 13:13
1350 citiri
2012, un an bun pentru Duraziv: Si-a dublat vanzarile in primul semestru

Duraziv, companie activa pe piata de materiale de constructii, a raportat venituri de 4,88 milioane lei (1,08 milioane euro) pentru primele sase luni ale acestui an, in crestere cu 98% fata de perioada similara din 2011.

Pentru acest an, compania si-a bugetat vanzari totale in cadrul acestei divizii de circa 3,5 milioane euro, cu 75% mai mult decat anul trecut.

Cea mai mare parte a vanzarilor realizate in prima jumatate din 2012 a fost inregistrata in luna mai, iar peste 70% din totalul vanzarilor au vizat proiecte de renovare.

Evolutia diviziei de vopsele a companiei, in 2012, va fi influentata si de lansarea unei noi linii de productie pe platforma de la Popesti Leordeni, care va duce la atingerea unei capacitati totale de productie de 50.000 de tone pe an.

Investitiile totale ale companiei in productia de vopsele si tencuieli au ajuns la aproximativ doua milioane de euro.

In prezent, Duraziv detine trei fabrici in Romania, dintre care una de mortare uscate, alta de vopsele si tencuieli pe baza de apa, iar a treia de profile metalice, toate situate langa Bucuresti, in Popesti Leordeni.

Fabrica de adezivi, a carei investitie s-a ridicat la 8,5 milioane de euro, are o capacitate maxima de 200.000 de tone pe an, iar cea de profile metalice de 10.000 tone pe an.

De asemenea, fabrica de vopsele si tencuieli cumuleaza investitii de circa doua milioane euro derulate pe perioada 2010 - 2012, in timp ce divizia de profile a atras investitii in valoare de 3,5 milioane euro.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Duraziv rezultate financiare 2012, #Duraziv venituri 2012, #companii piata constructii, #Duraziv investitii , #Companii constructii