Cifra de afaceri a Teraplast a crescut cu 2,3%

Joi, 10 Noiembrie 2011, ora 11:32
1518 citiri
Cifra de afaceri a Teraplast a crescut cu 2,3%

Cifra de afaceri a companiei Teraplast, producator de instalatii termice si de ventilatie, a crescut in perioada ianuarie-septembrie 2011 cu 2,3% in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Cresterea a venit din zona de marfuri, unde s-a inregistrat cu 6,7% mai mult.

In ceea ce priveste perspectivele pentru restul anului 2011 si anul 2012, Teraplast va continua procesul de optimizare operationala, punand accentul pe profitabilitate si pe dezvoltarea in parametri ai companiei, informeaza un comunicat al companiei.

Stefan D. Bucataru, directorul general al Teraplast, a declarat ca nu exista imbunatatiri semnificative ale mediului economic in trimestrul 3, lichidatea de pe piata constructiilor ramanand redusa din cauza intarzierilor platilor pentru proiectele publice si a dificultatii cu care statul a accesat fondurile de cofinantare pentru acestea. Acesta a mentionat insa ca, in ciuda mediului economic, vanzarile au inregistrat un trend ascendent, specificand ca in 2011 ponderea exporturilor a inregistrat o crestere importanta in cifra de afaceri a companiei.

Pe piata din Romania doar sistemele de tubulatura si profile PVC pentru tamplarie au intregistrat cresteri, restul sistemelor fiind stagnante sau in scadere.

Profitul net al companiei a suferit din cauza situatiei economice nefavorabile si de crestere a cheltuielilor cu dobanda si cheltuielilor cu diferentele de curs in primele noua luni din 2011.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#teraplast, #cifra afaceri Teraplast , #Companii constructii