Corturile industriale - moderne, durabile, accesibile

Luni, 27 Martie 2017, ora 09:00
2187 citiri
Corturile industriale - moderne, durabile, accesibile

Valorificarea tot mai intensa a materiilor prime a condus la aparitia si la extinderea perpetua a activitatilor industriale. Acestea au aparut in contextul industrializarii Romaniei si a necesitatii furnizarii unor game variate de produse si servicii, care sa raspunda cu promptitudine nevoilor in crestere ale consumatorilor.

In ultimii ani, avantul remarcabil inregistrat de catre activitatile industriale i-a determinat pe intreprinzatori sa apeleze la solutii practice si rapide de depozitare a marfurilor. In acest fel, au aparut halele industriale, ca modalitate eficienta si moderna de productie si de stocare compacta.

In functie de nevoile clientilor si de particularitatile activitatilor, acestea se pot dimensiona si transporta in cel mai scurt timp posibil, respectand standardele nationale si europene in materie.

Avantajele oferite de aceste tipuri de constructii au fost, pana nu demult, multiple, in sensul ca ele sunt special concepute pentru a face fata incarcaturilor masive si pentru a oferi utilizatorilor o rezistenta sporita.

Cu toate acestea, nevoia unei mai bune organizari a spatiului a contribuit la gasirea unor solutii noi. Si da, gratie muncii asidue a celor mai buni producatori in materie, au fost gasite rapid cele mai rentabile solutii: corturile industriale.

Corturile industriale - avantaje suplimentare fata de spatiile clasice de depozitare

Ne intrebam cu totii ce sunt corturile industriale si care este utilitatea lor. Ei bine, acestea sunt in esenta un ansamblu solid, compus din structura metalica, acoperis cu prelata si alte componente aditionale, menite sa inlocuiasca halele industriale.

Spre deosebire de alternativele clasice la depozitare, acestea au o serie de avantaje majore. In primul rand, este vorba de flexibilitate, deoarece corturile industriale se monteaza si se demonteaza intr-un timp foarte scurt si se transporta cu foarte mare usurinta.

In acelasi timp, este foarte important de stiut ca pentru montarea corturilor industriale nu exista nevoia de a detine o autorizatie de construire. Astfel, oricine doreste sa depoziteze marfa, materiale sau materii prime intr-un spatiu adecvat nu trebuie sa isi mai faca griji cu privire la timpul pierdut cu obtinerea autorizatiilor si cu timpul efectiv de construire a spatiului de depozitare.

Un alt avantaj este constructia acestor corturi din structuri robuste, pe baza de otel zincat si prelata din PVC (poliplan) de 500 sau 550 g/mp, care garanteaza o protectie impotriva intemperiilor dar si contra radiatiilor ultraviolete de peste 80%.

Optional, aceste corturi pot fi dotate cu un sistem suplimentar de securitate si anume kit-ul de furtuna, care ofera o si mai mare stabilitate in cazul manifestarii unui eveniment meteorologic intens.

In functie de solicitarile clientilor si de standardul materialelor, corturile industriale se regasesc in trei variante: BASIC, EXTRA si PROFI. Vezi detaliile si diferentele aici. Indiferent de optiune, toate modelele beneficiaza de un sistem de acces la usi cu fermoar si de multiple optiuni de configurare. De asemenea culorile si combinatiile de culori disponibile sunt unele dintre cele mai variate.

Fata de nivelul de baza (BASIC), variantele EXTRA si PROFI permit instalarea unui mecanism de rigidizare la baza si pe partile laterale, precum si de un sistem de protectie contra vantului - contravantuiri la acoperis.

In plus, grosimea si diametrul tevilor structurii metalice ale cortului industrial PROFI sunt mai mari decat in cazul corturilor BASIC si EXTRA, pozitionandu-l pe prima pozitie in topul preferintelor clientilor din Romania.

Pe scurt, in situatia in care va doriti sa economisiti in primul rand fonduri dar si timp pretios, constructiile moderne de tip cort pe schelet metalic si invelitoare din PVC, reprezinta varianta optima in detrimentul constructiilor clasice, care sa va scape de grija detinerii unui spatiu de depozitare.

Fara indoiala, corturile industriala vor reprezenta multi ani de acum inainte cea mai rentabila alternativa la spatiile clasice de depozitare.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#corturi industriale , #Companii constructii