Cum iti muti afacerea pe Internet

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 16:15
1719 citiri
Cum iti muti afacerea pe Internet

Google Romania participa la evenimentul ecomTIM 2.0.12 pentru a te invata mai multe despre marketing si dezvoltarea afacerii online, alaturi de reprezentanti ai Skype, care iti vor vorbi despre shopping-ul in era social media si a reducerilor colective la SEO, AdWords si surse de finantare.

Studiile de caz, sfaturile practice si solutiile imediat aplicabile care vor permite fiecarui participant sa isi maximizeze vanzarile, reprezinta unele dintre cele mai mari beneficii pe care acest eveniment le aduce pentru business-ul tau.

ecomTIM 2.0.12 va avea loc in 8 si 9 februarie si vine cu un concept complex, cele doua zile de eveniment imbinand conferinte, workshop-uri si o expozitie destinata celor interesati sa isi promoveze business-ul si sa atraga noi parteneri de afaceri. Fiecare participant va avea posibilitatea de a selecta workshop-urile interesante si utile afacerii sale.

"La aceasta editie a ecomTIM participantii vor avea ocazia de a interactiona cu oameni-cheie din marketingul online si industria e-commerce, de a discuta relaxat cu potentiali parteneri de afaceri din toata tara si de a identifica astfel noi oportunitati de business. Ne-am bucura sa profite de aceasta sansa", spune Dorin Boerescu, CEO 2Parale, compania care organizeaza evenimentul.

PayPal si Google iti impartasesc secretele succesului

Cel mai important eveniment regional din Romania se petrece in Timisoara si va fi dedicat industriei e-commerce si marketingului online. ecomTIM se afla la cea de-a doua editie a sa, care va fi gazduita de Hotel Timisoara, si se axeaza pe inovatie, eficienta si profit si aduce in premiera in Romania lideri la nivel mondial in industria e-commerce.

Participantii ecomTIM vor avea ocazia de a invata mai multe despre marketing si dezvoltarea unui business online si de la o serie de specialisti de top din Romania. Google Romania vine la ecomTIM cu o intreaga echipa pregatita cu recomandari pentru cei prezenti: Dan Bulucea, Country Manager, Bogdana Butnar, Industry Manager si Norbert Simionescu, Account Strategist.

Przemek Pluta, Regional Manager pe Europa Centrala si de Est al PayPal, unul dintre cele mai importante servicii de plati online din lume, si Michel Goossens, General Manager pe Europa al platformei de comert electronic Magento vin si ei la Timisoara cu solutii pentru business-urile participantilor ecomTIM.

Cunoscuta in industrie ca SEOmom, Gillian Muessig, presedinte fondator al SEOmoz si Sean Sigleton, Group Managing Partner si co-fondator al agentiei londoneze Skive completeaza portofoliul invitatilor internationali, prima prin intermediul Skype.

Grupului speakerilor care vin in februarie la Timisoara i se alatura Cristian Manafu, Owner&Consultant The Connector, Costin Radu, Managing Partner The Geeks, Mihai Seceleanu, CEO Internetcorp si fondator Kuponiada, Calin Fusu, CEO Neogen, Stephen Jones, co-fondator Adulmec.ro si Matei Pavel, cel care a pus bazele agregatorului CautaReduceri.ro.

Ce se intampla la ecomTIM

Evenimentul debuteaza cu o serie de conferinte care combina dezbateri precum Migrarea unui business offline in online cu sesiuni Keynote Speaker. A doua zi este dedicata workshop-urilor axate pe solutii pentru AdWords, SEO, Usability, marketing afiliat si plati online. Programul complet al conferintei este disponibil pe site-ul evenimentului ecomtim.ro.

Cine s-a inscris pana la data de 15 decembrie, a beneficiat de un discount substantial, de 30%.

In derularea acestui proiect, ecomTIM se bucura de sprijinul Reea, agentia care a dezvoltat site-ul evenimentului.

Parteneri media ai evenimentului: Business24, Ziare.com, IAB Romania, Trafic.ro, Avocatnet, Wall-street.ro, 9am, Realitatea.net, Money.ro, Standard.ro, Money Express, InformMedia, Capitalul.ro, Hit, Smark si Retail-FMCG.ro.

Mai multe informatii despre eveniment, program si vorbitori sunt disponibile pe ecomtim.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#afacere online, #eveniment ecomTIM, #e commerce marketing , #Companii internet