Cum transformi vizitatorii magazinului online in cumparatori

Vineri, 22 August 2014, ora 11:37
1334 citiri
Cum transformi vizitatorii magazinului online in cumparatori

Principala tema dezbatuta la editia din acest an a TeCOMM este cum poate fi marita rata de conversie a vizitatorilor unui magazin online prin Humanize eCommerce, fiind prezenti peste 50 de speakeri specialisti in ecommerce cu solutii practice care au aplicabilitate imediata pentru orice tip de magazin online.

Temele abordate la aceasta editie au la baza strategii deHumanize Ecommerce, iar participanti vor invata cum sa fie mai mult decat un simplu magazin online, adaugand practicilor comune cateva solutii personalizate.

Nume importante din eCommerce se afla anul acesta in panelul de vorbitori: Colby Hanks (Estee Lauder, UK), Rob Hinchcliff (UK), Luke Brynley Jones (UK), Ilyan Kovatchev (UK), Marian Alecsiu (F64), Camelia Ganga (FashionDays) si multi altii.

La cele cinci workshopuri vor fi prezente nume importante din eCommerce: Colby Hanks (Estee Lauder, UK), Rob Hinchcliff (UK), Luke Brynley Jones (UK), Ilyan Kovatchev (UK), Marian Alecsiu (F64), Camelia Ganga (FashionDays) si multi altii.

Specialistii in search & display advertising, web analytics si conversii sunt:

Ioana Barbu, Conversion Optimization Manager la Bitdefender, vine la TeCOMM'14 cu recomandari de usability pentru magazinele online: A/B Testing - prioritizarea testelor, determinarea eficientei paginilor si corectarea punctelor slabe, identificarea intentiei vizitatorului, rolul design-ului in optimizarea conversiei si elemente de persuasiune.

Radu Stoica (Google Romania) este marketer online specializat pe search marketing si biddable media cu o experienta de peste 6 ani in realizarea campaniilor online pentru firme mici, mijlocii si mari din diferite domenii: telecom, ospitalitate, auto, software, FMCG, ecommerce, consultanta). Specializarea lui include SEO, SEM, PPC, Web Analytics, User Psychology, Social Ads, Online Advertising, Display.

Elena Dobreeste Online Marketing la Conversion si Digital Marketing Strategist la Naspers. Este pasionata de advertising, consumatori si trenduri digitale.Specializarea ei include: Search Engine Marketing, Google Analytics, Online Community Management, Display Advertising, Online Advertising, Account Management, Business Development.

Ionut Munteanu este psiholog si sociolog cu prezenta si activitate in marketing din 2003 si cu specializare in PPC Marketing. In prezent, este Managing Partner si Trainer laWebDigital, agentie specializata in Pay Per Click Marketing.

Andreea Soleriu este pasionata de comunicare si este fascinata de beneficiile de comunicare pe care le ofera mediul online, dar si de transparenta acestuia, pentru ca toate rezultatele sunt masurabile. Experienta de peste 9 ani in domeniul comunicarii, a ajutat-o sa se castige in cadrul Brain Art.

Ciprian Soleriu a facut pasul decisiv spre antreprenoriatul online dupa o cariera de 10 ani in mediul bancar. Pasionat de online si autodidact perseverent, se foloseste de experienta lui de vanzari si management pentru a ajuta alti antreprenori sa vanda mai mult online.

A patra editie TeCOMM se va desfasura pe 30 si 31 Octombrie la Grand Hotel Italia din Cluj Napoca.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#comert online, #tecomm cluj , #Companii internet