The New York Times a lansat un nou continut video online

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 19:22
1476 citiri
The New York Times a lansat un nou continut video online

The New York Times a continuat sa isi dezvolte continuturile digitale, miercuri, odata cu lansarea unor scurte fisiere video de stiri pe internet, actualizate de cel putin trei ori pe zi.

"Minutul New York Times" (nytimes.com/minute) rezuma trei stiri importante din actualitatile zilei respective, prezentand inclusiv informatii de ultim moment sau evenimente in curs de desfasurare.

Noul fisier video este prezentat online de trei ori pe zi, la orele locale 06.00, 12.00 si 18.00. Acea parte a fisierului referitoare la stiri in curs de desfasurare poate fi actualizata mai des, in cazul aparitiei unor elemente noi, se afirma in comunicatul emis de publicatia americana. Fisierele video sunt accesibile in mod gratuit si optimizate pentru dispozitivele mobile.

The New York Times depune eforturi mari pentru dezvoltarea activitatilor sale digitale, cu scopul de a se adapta la o scadere a numarului de cititori de presa scrisa si cu o concurenta tot mai mare in randul furnizorilor de informatii pe internet.

Strategia pare sa dea roade: grupul american a inregistrat din nou beneficii anul trecut, dupa pierderea inregistrata in 2011, si, pentru prima data, a castigat mai multi bani din vanzarile sale individuale si din abonamente, mai ales online, decat din publicitate.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#minut New York Times, #fisier video York Times, #lansare fisiere video , #Companii internet