Apple face publica lista furnizorilor. Samsung e printre ei

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 16:15
3685 citiri
Apple face publica lista furnizorilor. Samsung e printre ei

Apple a facut publica lista furnizorilor oficiali, pentru prima oara in istoria companiei. Samsung, companie pe care Apple a dat-o in judecata in cadrul mai multor procese, se afla pe aceasta lista.

Lista contine peste 150 de furnizori diferiti, potrivit The Next Web.

Ce zice Apple:

"Urmatoarea lista este o insiruire alfabetica de furnizori ai companiei Apple. Acesti furnizori reprezinta 97% din necesitatile Apple pentru materiale, productie si asamblare a tuturor produselor Apple din intreaga lume"

Poti vedea intreaga lista a furnizorilor Apple apasand acest link.

Dintre producatorii cunoscuti, pe aceasta lista se regasesc nume precum Samsung, LG, Intel, NEC, Sanyo, Toshiba, Shimano sau Qualcomm.

Furnizorii Apple fac bani

TPK Holdings, companie care produce ecrane de tip touchscreen, a inregistrat un record al veniturilor, de 371 milioane de dolari, in luna august 2011, in crestere cu 101% fata de perioada similara a anului precedent.

Freddie Liu, directorul financiar al companiei, atribuia vanzarile in crestere ecranelor furnizate pentru iPhone 4, potrivit cnet.com.

Largan Precision, care produce camerele foto pentru iPhone, a inregistrat in luna august 1,46 miliarde de dolari taiwanezi, in crestere cu 25% fata de aceeasi perioada a anului anterior.

Apple a inregistrat venituri de 28,27 miliarde de dolari in trimestrul patru al anului fiscal 2011, care s-a incheiat in data de 24 septebrie. Compania a realizat un profit net trimestrial de 6,62 miliarde de dolari.

Compania a vandut 17,07 milioane de smartphone-uri iPhone in trimestrul patru, reprezentand o crestere de 21% din punct de vedere al numarului de unitati vandute, fata de perioada similara din 2010. Apple a vandut 11,12 milioane de iPad-uri in trimestrul patru din 2011, in crestere cu 166% fata de trimestrul patru din 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#apple lansare produse, #Apple proces Samsung , #Companii IT