Black Friday: Reduceri de pana la 50% la EuroGsm

Miercuri, 21 Noiembrie 2012, ora 13:47
1979 citiri
Black Friday: Reduceri de pana la 50% la EuroGsm

EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, va reduce preturile cu pana la 50% la zeci de accesorii si dispozitive mobile.

Printre accesoriile aflate la promotie se numara casti bluetooth, capace de protectie pentru smartphone-uri, incarcatoare, tocuri si huse, suporturi pentru masina sau genti de laptop.

Reducerile de pret pentru gama de accesorii se ridica pana la 50 %, cel mai ieftin produs comercializat de companie in cadrul evenimentului Black Friday costand numai 7,9 lei.

"Este pentru prima data cand organizam acest eveniment de shopping si ne-am concentrat in special pe segmentul de accesorii, care inregistreaza cel mai mare numar de unitati vandute la nivelul produselor comercializate in reteaua EuroGsm. Ofertele promotionale vor fi disponibile pe plaftorma online a EuroGsm, incepand cu data de 23 noiembrie", a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al companiei.

In plus fata de gama completa de accesorii pentru telefoane si laptop-uri, EuroGsm va scoate la oferta si o serie intreaga de smartphone-uri si tablete, cu reduceri de pret de pana la 20%, printre acestea numarandu-se Samsung s5300 Galaxy Pocket, Nokia c2-05 si tableta Allview Alldro Speedi.

"Apreciez un interes ridicat in special pentru tableta Allview, care a cunoscut un succes din punct de vedere al vanzarilor inca de la lansare ?i care vineri va avea un pret promotional de 399 de lei", a adaugat Zoltan Halmai.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#EuroGsm reduceri, #Black Friday EuroGSM, #EuroGsm reduceri Black Friday , #Companii IT