Deutsche Telekom se extinde pe piata din Statele Unite

Luni, 13 Mai 2013, ora 09:29
1546 citiri
Deutsche Telekom se extinde pe piata din Statele Unite

Operatiunile Deutsche Telekom din Statele Unite vor beneficia de mai multa autonomie, pentru a concura mai bine cu firmele rivale, a declarat directorul general al companiei germane de telecomunicatii, Rene Obermann, intr-un interviu acordat publicatiei "Welt am Sonntag", transmite Reuters.

Intr-un efort de redresare a afacerilor Deutsche Telekom din SUA, care a pierdut clienti in fata rivalelor AT&T si Verizon, compania germana a organizat o flotare a operatiunilor, dupa fuzionarea filialei sale americane T-Mobile USA cu operatorul MetroPCS.

"Suntem din nou decisi sa ne impunem pe piata din SUA si castigam clienti. Orice altceva este o speculatie", a raspuns Obermann cand a fost intrebat daca se intentioneaza iesirea Deutsche Telekom de pe piata americana.

Deutsche Telekom va controla cel de-al patrulea operator de telefonie mobila din SUA, ca marime

Deutsche Telekom, cel mai mare operator de telefonie din Europa, vrea sa relanseze T-Mobile USA dupa ce vanzarea acestei divizii catre AT&T pentru 39 de miliarde de dolari a esuat in 2011. Anuntata in toamna anului trecut, fuziunea dintre T-Mobile si MetroPCS va da nastere celui de al patrulea mare operator de telefonie mobila din SUA, la care Deutsche Telekom va controla 74% din actiuni.

Deutsche Telekom controleaza 40% din actiunile Hellenic Telecommunications Organization SA, OTE, care la randul sau detine 54,01% din Romtelecom.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#extindere Deutsche Telekom, #Deutsche Telekom SUA, #redresare Deutsche Telekom , #Companii IT