Directorul general Oracle pleaca la conducerea AmCham

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 17:38
2331 citiri
Directorul general Oracle pleaca la conducerea AmCham

Presedintele noului Consiliu Director al Camerei Americane de Comert in Romania este, pentru perioada martie 2012 - martie 2013, directorul general al Oracle, Sorin Mindrutescu, informeaza luni AmCham Romania.

Potrivit voturilor exprimate de reprezentantii celor peste 300 de companii membre, ceilalti zece lideri ai comunitatii de afaceri alesi de Adunarea Generala a AmCham in noul Consiliul Director sunt: Bogdan Balaci, country general manager IBM, si Cristian Colteanu, regional executive for Romania, Bulgaria and Moldova General Electric - vicepresedinti, Tibor Pandi, presedintele Citibank - trezorier, Linda Griffin, director general Athenee Palace Hilton, Violeta Ciurel, presedinte si director general al AXA Asigurari, Bogdan Ion, managing partner Romania & Moldova la Ernst & Young, Ronald Binkofski, director general Microsoft, Mihaela Mitroi, partner Tax & Legal Services PricewaterhouseCoopers, James Daniel Stewart, vicepresedinte al Raiffeisen Bank, si Anda Todor, managing partner Salans.

Noul presedinte al AmCham Romania, Sorin Mindrutescu, a precizat ca prioritatile AmCham Romania pentru 2012 - 2013 vizeaza consolidarea unui mediu de afaceri transparent, predictibil si stabil, a unui cadru fiscal favorabil dezvoltarii economice si atragerii de noi investitii, modernizarea administratiei si legislatiei fiscale, sustinerea pietelor de capital, dar si implementarea unei Legi a sanatatii care sa vina in sprijinul procesului de reforma aflat in desfasurare.

"Este o onoare pentru mine sa fac din nou parte din Consiliul Director al AmCham Romania. Cunosc bine, institutional, asociatia si misiunea ei de a contribui la dezvoltarea mediului de afaceri si investitional din Romania.

Sunt sigur ca vom valorifica bine experienta liderilor de afaceri alesi in noul Consiliu, in dorinta comuna de a continua demersurile initiate in anii anteriori si de a elabora strategii viabile pe termen lung care sa contribuie la cresterea competitivitatii Romaniei in Europa si in lume", a adaugat Mindrutescu.

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) reprezinta peste 316 membri - companii americane, internationale si locale, cu investitii totale de peste 10 miliarde de dolari si aproximativ 250.000 de locuri de munca create.

AmCham Romania este afiliata la Camera de Comert a SUA si membra a Consiliului European al Camerelor de Comert Americane.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#director general Oracle, #Sorin Mandrutescu AmCham, #Sorin Mandruescu nou director AmCham , #Companii IT